Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Ruse 70 ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ
442 Tactiek cska3
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Karahristov onderschept slim de pass. Drumev rent richting de bal. Drumev passt de bal zonder na te denken. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev speelt de bal door. Veliev rent richting de bal. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pliszka met een sublieme pass. Bąkowski is nu in balbezit. Bąkowski passt de bal in één keer door. Daar is Lachubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:1

15e minuut.
Drumev passt de bal zonder na te denken. Bikov rent richting de bal. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Drumev speelt de bal door. Podehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Podehl speelt de bal door. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Karahristov probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. Stankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:2

36e minuut.
Mihalev onderschept slim de pass. Mihalev speelt de bal door. Veliev heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:3

38e minuut.
Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonkov passt de bal in één keer door. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Mikliński bokst de bal weg.

40e minuut.
Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov passt de bal met de wreef. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:4

42e minuut.
Lachubov passt de bal in één keer door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal in één keer door. Qafarsoy controleert de bal met de borst. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. Vutev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 75%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 25%.
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:4

51e minuut.
Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Bąkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ilieş speelt de bal door. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Vutev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:5

55e minuut.
Stankulov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Spirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:6

73e minuut.
Pliszka probeert naar een medespeler te passen. Podehl heeft problemen om de bal te vangen. Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 69%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 31%.
Dunav Ruse 70 - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:6