Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ Dunav Ruse 70
cska3 Tactiek 541
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 23.1
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Qafarsoy met een snelle inworp. Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak passt de bal met de wreef. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Dunav Ruse 70 1:0

10e minuut.
Ilieş passt de bal met de wreef. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kitsak passt de bal in één keer door. Bąkowski speelt de bal door. Veliev is nu in balbezit. Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Ralev de bal. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov passt de bal met de wreef. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lachubov is nu in balbezit. Lachubov passt de bal in één keer door. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kitsak met een sublieme pass. Altamirano rent richting de bal. Met opzet legt Veliev zijn tegenspeler op de grond. Veliev krijgt een gele kaart. Altamirano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altamirano wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. Ralev is nu in balbezit. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 20%, Dunav Ruse 70 80%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Dunav Ruse 70 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hudureanu met een harde bal richting middenveld. Ilieş kopt de bal weg. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Budovec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano met de inworp. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Budovec geeft de bal voor. Altamirano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simeonkov. Simeonkov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Budovec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano met een snelle inworp. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ilieş passt de bal zonder na te denken. Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak met een sublieme pass. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Dunav Ruse 70 2:0

78e minuut.
Podehl rent richting de bal. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal met de wreef. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy schiet op doel. Hudureanu bokst de bal weg.

87e minuut.
Qafarsoy passt de bal in één keer door. Lachubov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamieniecki. Kamieniecki krijgt een gele kaart. Lachubov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilieş met een snel genomen vrije trap. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Dunav Ruse 70 3:0

90e minuut.
Budovec rent richting de bal. Lachubov rent richting de bal. Kamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 18%, Dunav Ruse 70 82%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Dunav Ruse 70 3:0