Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Г.О. DaliqGOGO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lozanov passt de bal met de wreef. Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev verovert de bal door een tackle van achteren. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Popchev passt de bal in één keer door. Daar is Videnov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videnov passt de bal met de wreef. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ... Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - DaliqGOGO 0:1

8e minuut.
Anchev is nu in balbezit. Anchev speelt de bal door. Videnov speelt de bal door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Narov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anchev met een snelle inworp. Popchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zvezdev heeft problemen om de bal te vangen. Poshtadzhiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zvezdev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zvezdev komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Локомотив Г.О. - DaliqGOGO 1:1

28e minuut.
Kalchev rent richting de bal. Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev geeft de bal voor. Diev maakt een snoekduik en kopt de bal. Gergishanov bokst de bal weg.

32e minuut.
Martinov geeft een hoge lob. Lozanov kopt de bal weg. Videnov rent richting de bal. Zvezdev verovert de bal door een tackle van achteren. Zvezdev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zvezdev rent richting de bal. Zvezdev passt de bal in één keer door. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev schiet op doel. Brunchev probeert de bal aan de voet te houden. Bodurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 59%, DaliqGOGO 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Локомотив Г.О. - DaliqGOGO 1:1

47e minuut.
Chintov is nu in balbezit. Diev verovert de bal door een tackle van achteren. Diev met een sublieme pass. Popchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Martinov rent richting de bal. Diev verovert de bal door een tackle van achteren. Diev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Zvezdev rent richting de bal. Zvezdev passt de bal in één keer door. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Velchev probeert de bal aan de voet te houden. Bodurov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chintov verovert de bal door een tackle van achteren. Chintov speelt de bal door. Ionev is nu in balbezit. Zvezdev rent richting de bal. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Brunchev passt de bal met de wreef. Baltanov rent richting de bal. Atev maakt een afschuwelijke overtreding. Atev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 50%, DaliqGOGO 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Локомотив Г.О. - DaliqGOGO 1:1