Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Ruse 70 DaliqGOGO
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalchev is nu in balbezit. Karahristov verovert de bal door een tackle van achteren. Karahristov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Velchev kopt de bal weg. Opov rent richting de bal. Opov passt de bal met de wreef. Diev is nu in balbezit. Diev schiet op doel. García Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Simeonkov geeft de bal voor. Bodurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Velchev kan de bal niet met de borst controleren. Divíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Divíšek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - DaliqGOGO 1:0

17e minuut.
Miecugow is nu in balbezit. Miecugow geeft een lange en hoge pass. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev geeft een lange en hoge pass. Miecugow kopt de bal weg. García Calvo bokst de bal weg. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kudrawiec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opov rent richting de bal. Opov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bojkov speelt de bal door. Videnov geeft een hoge lob. Leguía kopt de bal weg. Divíšek is nu in balbezit. Divíšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ralev is nu in balbezit. Ralev passt de bal met de wreef. Opov met een sublieme pass. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... García Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Simeonkov verovert de bal door een tackle van achteren. Simeonkov passt de bal zonder na te denken. Daar is Divíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divíšek schiet op doel. Bodurov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - DaliqGOGO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 48%, DaliqGOGO 52%.
Dunav Ruse 70 - DaliqGOGO 2:0

46e minuut.
Opov passt de bal in één keer door. Brunchev rent richting de bal. Brunchev passt de bal in één keer door. Divíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Divíšek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Brunchev geeft een hoge lob. Inworp. Ismanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ralev met een sublieme pass. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Karahristov maakt een afschuwelijke overtreding. Karahristov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Velchev is nu in balbezit. Velchev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kudrawiec de bal. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Leguía geeft de bal voor. Brunchev heeft problemen om de bal te vangen. Divíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Divíšek draait met de bal, schiet en ... Bodurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - DaliqGOGO 3:0

77e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismanto onderschept slim de pass. Ismanto geeft een lange en hoge pass. Mihalev is nu in balbezit. Mihalev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bojkov passt de bal zonder na te denken. Anchev geeft een hoge lob. Kudrawiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opov rent richting de bal. Opov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 34%, DaliqGOGO 66%.
Dunav Ruse 70 - DaliqGOGO 3:0