Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ Локомотив Г.О.
cska3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 16.4
very good Schieten poor
solid Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chintov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano onderschept slim de pass. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dele probeert naar een medespeler te passen. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Chintov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 1:0

10e minuut.
Vangelov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altamirano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 2:0

13e minuut.
Qafarsoy passt de bal met de wreef. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Martinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gergishanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 3:0

14e minuut.
Lozanov rent richting de bal. Lozanov passt de bal zonder na te denken. Narov rent richting de bal. Dele onderschept slim de pass. Dele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Martinov speelt de bal door. Dele rent richting de bal. Dele geeft de bal voor. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 4:0

20e minuut.
Dele passt de bal in één keer door. Atev rent richting de bal. Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dele probeert naar een medespeler te passen. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Chintov is nu in balbezit. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 5:0

29e minuut.
Narov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bąkowski kopt de bal weg. Daar is Lachubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chintov rent richting de bal. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy geeft een lange en hoge pass. Lachubov kopt de bal weg. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Altamirano speelt de bal door. Dele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dele speelt de bal door. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Altamirano geeft de bal voor. Daar is Martinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gergishanov trapt de bal weg van het doel. Inworp. Altamirano met de inworp. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 17%, Локомотив Г.О. 83%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 6:0

49e minuut.
Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dele verovert de bal door een tackle van achteren. Dele passt de bal in één keer door. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 7:0

52e minuut.
Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Videnov is nu in balbezit. Qafarsoy begaat een overtreding. Videnov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Pliszka onderschept slim de pass. Dele met een sublieme pass. Altamirano met een sublieme pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 8:0

60e minuut.
Dele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dele passt de bal met de wreef. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 9:0

64e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 10:0

69e minuut.
Klungelig pakt Dele de bal. Narov rent richting de bal. Dele onderschept slim de pass. Dele draait met de bal, schiet en ... Martinov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 11:0

71e minuut.
Narov kopt de bal weg. Klungelig pakt Martinov de bal. Atev is nu in balbezit. Lachubov onderschept slim de pass. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Gergishanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Qafarsoy passt de bal in één keer door. Vangelov rent richting de bal. Vangelov passt de bal in één keer door. Lachubov rent richting de bal. Lachubov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Bąkowski kopt de bal weg. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Martinov probeert naar een medespeler te passen. Dele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dele passt de bal in één keer door. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dele kopt de bal weg. Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy passt de bal zonder na te denken. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 12:0

90e minuut.
Atev bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano speelt de bal door. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vangelov geeft de bal voor. Inworp. Altamirano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lachubov de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 17%, Локомотив Г.О. 83%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Локомотив Г.О. 12:0