Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balkan Botevgrad ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ
Normal Tactiek cska3
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Ilieş met een sublieme pass. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov schiet op doel. Nedkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Altamirano passt de bal met de wreef. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano speelt de bal door. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel. Nedkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:1

9e minuut.
Vichev is nu in balbezit. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lachubov de bal. Lachubov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chilikov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kitsak speelt de bal door. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano speelt de bal door. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:2

17e minuut.
Kitsak onderschept slim de pass. Kitsak geeft een lange en hoge pass. Zehirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Dekov de bal onder controle te krijgen. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kodzhabashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ilieş passt de bal zonder na te denken. Daar is Kitsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vichev is nu in balbezit. Kitsak onderschept slim de pass. Kitsak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valentinov passt de bal in één keer door. Kitsak probeert naar een medespeler te passen. Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:3

37e minuut.
Chilikov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano met de inworp. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Vichev speelt de bal door. Elenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski geeft de bal voor. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 87%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 13%.
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:3

46e minuut.
Mihailov speelt de bal door. Daar is Vichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachubov is nu in balbezit. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:4

47e minuut.
Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov met een sublieme pass. Vichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov rent richting de bal. Lachubov schiet op doel. Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

50e minuut.
Vichev geeft de bal voor. Kodzhabashev kopt de bal weg. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:5

54e minuut.
Lachubov is nu in balbezit. Lachubov speelt de bal door. Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Nedkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:6

56e minuut.
Kitsak met een sublieme pass. Lachubov is nu in balbezit. Zehirov is nu in balbezit. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:7

59e minuut.
Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy passt de bal in één keer door. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Nedkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:8

62e minuut.
Lachubov passt de bal in één keer door. Altamirano rent richting de bal. Altamirano passt de bal in één keer door. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Nedkov bokst de bal weg.

64e minuut.
Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş met een sublieme pass. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dekov speelt de bal door. Brzęczyszkiewicz kopt de bal weg. Vichev heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy schiet op doel. Nedkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak geeft een lange en hoge pass. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ilieş passt de bal in één keer door. Altamirano met een sublieme pass. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Nedkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:9

79e minuut.
Chilikov is nu in balbezit. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Altamirano speelt de bal door. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lachubov de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Nedkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zehirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano met een sublieme pass. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balkan Botevgrad 92%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 8%.
Balkan Botevgrad - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:9