Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaliqGOGO Lermontov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Poshtadzhiev passt de bal in één keer door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemedzhiev is nu in balbezit. Diev onderschept slim de pass. Diev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bojkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov met een sublieme pass. Diev is nu in balbezit. Diev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Baltanov speelt de bal door. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Dragnev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemedzhiev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Popchev neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Dragnev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anchev met een snelle inworp. Siromahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaliqGOGO 58%, Lermontov 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DaliqGOGO - Lermontov 0:0

58e minuut.
Kalchev geeft een hoge lob. Teodosiev is nu in balbezit. Popchev begaat een overtreding. Popchev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Videnov met de inworp. Baltanov rent richting de bal. Baltanov passt de bal met de wreef. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bojkov geeft een hoge lob. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov begaat een overtreding. Kalchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalchev kan niet meer verder spelen. Ankov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaliqGOGO 59%, Lermontov 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DaliqGOGO - Lermontov 0:0