Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Ruse 70 CSKA--EVRO
442 Tactiek 541
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen average


13e minuut.
Vavra geeft de bal voor. Bikov kopt de bal weg. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vutev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:1

17e minuut.
Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov rent richting de bal. Met opzet legt Veliev zijn tegenspeler op de grond. Veliev krijgt een gele kaart. Yovov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Stankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vidanov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vidanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vidanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Klungelig pakt Vavra de bal. Stoinev rent richting de bal. Drumev begaat een overtreding. Drumev krijgt een gele kaart. Stoinev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vavra met een snel genomen vrije trap. Więckiewicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Więckiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Yovov rent richting de bal. Yovov passt de bal zonder na te denken. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:2

29e minuut.
Stoinev is nu in balbezit. Stoinev met een sublieme pass. Yovov speelt de bal door. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kuvaja rent richting de bal. Karahristov is nu in balbezit. Kuvaja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuvaja geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Vutev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spirov met een sublieme pass. Stankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron geeft een hoge lob. Więckiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:3

44e minuut.
Yanchev is nu in balbezit. Yanchev geeft een hoge lob. Daar is Bikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vutev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 70%, CSKA--EVRO 30%.
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:3

48e minuut.
Sjekloća passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vavra de bal. Vavra geeft de bal voor. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Spirov geeft de bal voor. Kuvaja heeft problemen om de bal te vangen. Kuvaja speelt de bal door. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:4

59e minuut.
Bikov is nu in balbezit. Bikov geeft de bal voor. Kuvaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mihalev rent richting de bal. Eron onderschept slim de pass. Eron probeert naar een medespeler te passen. Więckiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Vutev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mihalev speelt de bal door. Veliev is nu in balbezit. Yovov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yovov krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kuvaja is nu in balbezit. Zafirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuvaja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuvaja komt bij de bal en schiet. Więckiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Stoinev geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Spirov ... Strafschop! Więckiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Więckiewicz kan niet meer verder spelen. Iskrenov komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stoinev neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 77%, CSKA--EVRO 23%.
Dunav Ruse 70 - CSKA--EVRO 0:5