Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA--EVRO Dunav Ruse 70
1111 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 23.9
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Leguía verovert de bal door een tackle van achteren. Leguía geeft de bal voor. Daar is Cvetanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drumev rent richting de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Karahristov is nu in balbezit. Karahristov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cvetanov de bal onder controle te krijgen. Simeonkov rent richting de bal. Simeonkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. Simeonkov onderschept slim de pass. Simeonkov met een sublieme pass. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 55%, Dunav Ruse 70 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA--EVRO - Dunav Ruse 70 0:0

48e minuut.
Petrakiev controleert de bal met de borst. Ismanto is nu in balbezit. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA--EVRO - Dunav Ruse 70 1:0

52e minuut.
Badev geeft een lange en hoge pass. Ismanto kopt de bal weg. Drumev is nu in balbezit. Drumev schiet op doel. Rusanov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. Zhivkov passt de bal met de wreef. Karahristov probeert de bal aan de voet te houden. Bibishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibishkov schiet op doel. García Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA--EVRO 43%, Dunav Ruse 70 57%.
CSKA--EVRO - Dunav Ruse 70 1:0