Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Г.О. Kimoni
Normal Tactiek Ф 3-2-2-3
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten formidable
weak Passen very good
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Zvezdev met een sublieme pass. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Narov de bal. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara geeft een lange en hoge pass. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Vangelov de bal. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spantidakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spantidakis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:2

9e minuut.
Petrovic met een snelle inworp. Spahić is nu in balbezit. Met opzet legt Zvezdev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zvezdev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Daar is Furnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furnea geeft een lange en hoge pass. Daar is Chintov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Spantidakis rent richting de bal. Wyczałkowski is nu in balbezit. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Gergishanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:3

18e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:4

19e minuut.
Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov passt de bal in één keer door. Martinov heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Narov probeert de bal met de borst te controleren. Furnea rent richting de bal. Furnea passt de bal in één keer door. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alvares Cabral passt de bal met de wreef. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic passt de bal met de wreef. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:5

34e minuut.
Furnea rent richting de bal. Furnea passt de bal in één keer door. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara passt de bal in één keer door. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Gergishanov bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Lozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrot rent richting de bal. Perrot passt de bal in één keer door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Petrovic geeft de bal voor. Daar is Atev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic geeft de bal voor. Spantidakis springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:6

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara geeft een lange en hoge pass. Spantidakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 79%, Kimoni 21%.
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Jara de bal. Ionev rent richting de bal. Sánchez Jara begaat een overtreding. Sánchez Jara krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Spahić kopt de bal weg. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara passt de bal zonder na te denken. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:8

51e minuut.
Huszcza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furnea met een snelle inworp. Videnov is nu in balbezit. Sánchez Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Jara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Ionev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallet onderschept slim de pass. Mallet probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:9

55e minuut.
Shevtsov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabanyan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov speelt de bal door. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel. Gergishanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:10

62e minuut.
Mallet speelt de bal door. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez Jara de bal. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:11

64e minuut.
Wyczałkowski onderschept slim de pass. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:12

71e minuut.
Spahić met een sublieme pass. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Sánchez Jara is nu in balbezit. Sánchez Jara draait met de bal, schiet en ... Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánchez Jara heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:13

72e minuut.
Ionev met een sublieme pass. Chintov is nu in balbezit. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:14

75e minuut.
Spahić met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrovic de bal. Petrovic geeft een hoge lob. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ionev rent richting de bal. Perrot onderschept slim de pass. Perrot passt de bal met de wreef. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 84%, Kimoni 16%.
Локомотив Г.О. - Kimoni 0:15