Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni Локомотив Г.О.
Ф4-4-2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 16
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Petrovic met een sublieme pass. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zvezdev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Videnov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Wyczałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chintov rent richting de bal. Spahić verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sánchez Jara probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski is nu in balbezit. Videnov onderschept slim de pass. Spahić verovert de bal door een tackle van achteren. Spahić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chintov rent richting de bal. Videnov rent richting de bal. Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić is nu in balbezit. Spahić geeft de bal voor. Spantidakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 1:0

24e minuut.
Atev is nu in balbezit. Atev geeft een hoge lob. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 2:0

26e minuut.
Chintov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić onderschept slim de pass. Spahić passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chintov rent richting de bal. Spahić onderschept slim de pass. Spahić passt de bal in één keer door. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Zvezdev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Videnov de bal. Videnov speelt de bal door. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Petrovic passt de bal met de wreef. Sotomayor speelt de bal door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. Paal! Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petrovic geeft de bal voor. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 39%, Локомотив Г.О. 61%.
Kimoni - Локомотив Г.О. 3:0

49e minuut.
Spahić kopt de bal weg. Sánchez Jara heeft problemen om de bal te vangen. Spahić rent richting de bal. Spahić geeft een hoge lob. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huszcza komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Petrovic passt de bal in één keer door. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić met een sublieme pass. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 4:0

53e minuut.
Petrovic passt de bal zonder na te denken. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić passt de bal met de wreef. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Narov de bal. Petrovic rent richting de bal. Petrovic passt de bal met de wreef. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sotomayor met een sublieme pass. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic geeft een lange en hoge pass. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 5:0

56e minuut.
Komasiński komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Vangelov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huszcza met een snelle inworp. Daar is Komasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komasiński geeft de bal voor. Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sotomayor passt de bal met de wreef. Huszcza speelt de bal door. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski schiet op doel. Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 6:0

62e minuut.
Shevtsov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Shevtsov speelt de bal door. Chintov rent richting de bal. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski schiet op doel. Gergishanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal met de wreef. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 7:0

71e minuut.
Komasiński met een sublieme pass. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Daar is Spantidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis passt de bal met de wreef. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ... Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 8:0

83e minuut.
Sotomayor speelt de bal door. Spantidakis kan de bal niet met de borst controleren. Spantidakis probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Komasiński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vangelov de bal onder controle te krijgen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Локомотив Г.О. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 28%, Локомотив Г.О. 72%.
Kimoni - Локомотив Г.О. 9:0