Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaliqGOGO Balkan Botevgrad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 14.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Videnov onderschept slim de pass. Videnov passt de bal zonder na te denken. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaliqGOGO - Balkan Botevgrad 1:0

9e minuut.
Kalchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poshtadzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Poshtadzhiev probeert naar een medespeler te passen. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Valentinov geeft de bal voor. Vichev met een sublieme pass. Bojkov rent richting de bal. Mihailov verovert de bal door een tackle van achteren. Mihailov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaliqGOGO 48%, Balkan Botevgrad 52%.
DaliqGOGO - Balkan Botevgrad 1:0

51e minuut.
Valentinov rent richting de bal. Videnov rent richting de bal. Valentinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valentinov krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Vichev de bal. Popchev verovert de bal door een tackle van achteren. Popchev speelt de bal door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel. Nedkov bokst de bal weg.

64e minuut.
Zehirov is nu in balbezit. Zehirov speelt de bal door. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Baltanov met een sublieme pass. Popchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev passt de bal met de wreef. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mihailov rent richting de bal. Klungelig pakt Kodzhabashev de bal. Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhabashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DaliqGOGO - Balkan Botevgrad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaliqGOGO 50%, Balkan Botevgrad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DaliqGOGO - Balkan Botevgrad 1:1