Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ Lermontov
cska3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 17.6
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ilieş speelt de bal door. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy passt de bal zonder na te denken. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Dragnev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Damyanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Gadzhev de bal. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 1:0

11e minuut.
Slavchev rent richting de bal. Slavchev passt de bal in één keer door. Bąkowski met een sublieme pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 2:0

13e minuut.
Altamirano met een sublieme pass. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş met een sublieme pass. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 3:0

14e minuut.
Minkov is nu in balbezit. Minkov passt de bal met de wreef. Bonev rent richting de bal. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 4:0

20e minuut.
Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altamirano. Altamirano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bonev is nu in balbezit. Bonev met een sublieme pass. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Damyanov geeft een lange en hoge pass. Podehl rent richting de bal. Podehl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lachubov de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal in één keer door. Daar is Teodosiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Bąkowski onderschept slim de pass. Bonev rent richting de bal. Bonev met een sublieme pass. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Altamirano de bal. Altamirano passt de bal zonder na te denken. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Dragnev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 5:0

40e minuut.
Bąkowski speelt de bal door. Altamirano rent richting de bal. Altamirano met een sublieme pass. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 6:0

43e minuut.
Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka geeft de bal voor. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov verovert de bal door een tackle van achteren. Lachubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kitsak speelt de bal door. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel. Dragnev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 25%, Lermontov 75%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 7:0

50e minuut.
Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Brzęczyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Qafarsoy kopt de bal weg. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 8:0

52e minuut.
Kitsak passt de bal met de wreef. Bąkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bąkowski met een sublieme pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kitsak kopt de bal weg. Bąkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov schiet op doel. Dragnev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 9:0

61e minuut.
Kitsak probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Dragnev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Podehl passt de bal in één keer door. Siromahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş onderschept slim de pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bąkowski is nu in balbezit. Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Ilieş met een sublieme pass. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Teodosiev rent richting de bal. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak speelt de bal door. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dragnev trapt de bal weg van het doel. Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 10:0

76e minuut.
Siromahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 11:0

84e minuut.
Damyanov kopt de bal weg. Daar is Altamirano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamirano passt de bal in één keer door. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragnev probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsak met de inworp. Qafarsoy kan de bal niet met de borst controleren. Qafarsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Qafarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siromahov verovert de bal door een tackle van achteren. Siromahov speelt de bal door. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 12:0

87e minuut.
Ilieş passt de bal in één keer door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano geeft de bal voor. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 17%, Lermontov 83%.
ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ - Lermontov 12:0