Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lermontov ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ
Normal Tactiek cska3
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten very good
weak Passen solid
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Ilieş met een sublieme pass. Brzęczyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszkiewicz met een sublieme pass. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gemedzhiev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsak met een snelle inworp. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. Dragnev bokst de bal weg.

7e minuut.
Ilieş passt de bal met de wreef. Kitsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak passt de bal in één keer door. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Teodosiev is nu in balbezit. Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsak geeft de bal voor. Lachubov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lachubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:1

12e minuut.
Kitsak passt de bal met de wreef. Altamirano rent richting de bal. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:2

18e minuut.
Deyanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitsak rent richting de bal. Kitsak passt de bal zonder na te denken. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kitsak passt de bal in één keer door. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka geeft een hoge lob. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gadzhev is nu in balbezit. Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano met een sublieme pass. Lachubov rent richting de bal. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dragnev met een harde bal richting middenveld. Kitsak kopt de bal weg. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:3

25e minuut.
Ilieş passt de bal met de wreef. Bonev geeft een lange en hoge pass. Brzęczyszkiewicz speelt de bal door. Lachubov rent richting de bal. Lachubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Podehl is nu in balbezit. Podehl passt de bal in één keer door. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Kitsak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy passt de bal zonder na te denken. Lachubov is nu in balbezit. Lachubov draait met de bal, schiet en ... Dragnev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kitsak geeft de bal voor. Altamirano kopt de bal weg. Damyanov heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Dragnev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kitsak met een sublieme pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachubov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Minkov rent richting de bal. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov speelt de bal door. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 85%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 15%.
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:3

49e minuut.
Lachubov rent richting de bal. Lachubov passt de bal zonder na te denken. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Gemedzhiev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:4

62e minuut.
Altamirano passt de bal zonder na te denken. Lachubov is nu in balbezit. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Dragnev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:5

69e minuut.
Ilieş passt de bal zonder na te denken. Kitsak rent richting de bal. Kitsak met een sublieme pass. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:6

71e minuut.
Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Lachubov rent richting de bal. Lachubov speelt de bal door. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Podehl met de inworp. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kitsak speelt de bal door. Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lermontov 86%, ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 14%.
Lermontov - ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ 0:6