Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni Dunav Ruse 70
Ф4-4-2 Tactiek 541
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 24.3
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Spahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... García Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ismanto is nu in balbezit. Spantidakis onderschept slim de pass. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 1:0

14e minuut.
Spahić passt de bal in één keer door. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismanto is nu in balbezit. Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Veliev heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 2:0

29e minuut.
Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić is nu in balbezit. Spahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 3:0

35e minuut.
Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal in één keer door. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel. García Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 4:0

38e minuut.
Doeltrap. Miecugow trapt de bal weg van het doel. Huszcza kopt de bal weg. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Shevtsov met een snelle inworp. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński geeft de bal voor. Veliev kopt de bal weg. García Calvo bokst de bal weg.

44e minuut.
Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński geeft de bal voor. Daar is Sánchez Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 32%, Dunav Ruse 70 68%.
Kimoni - Dunav Ruse 70 4:0

49e minuut.
Miecugow rent richting de bal. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński speelt de bal door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ismanto is nu in balbezit. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 5:0

50e minuut.
Wyczałkowski komt het veld opgelopen. Drumev met een sublieme pass. Klungelig pakt Simeonkov de bal. Spirov rent richting de bal. Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Veliev probeert de bal aan de voet te houden. García Calvo speelt de bal door. Spahić met een sublieme pass. Wyczałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 6:0

56e minuut.
Furnea komt het veld opgelopen. Drumev met een sublieme pass. Klungelig pakt Simeonkov de bal. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Spahić heeft problemen om de bal te vangen. Spahić geeft de bal voor. Wyczałkowski is nu in balbezit. Spahić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wyczałkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Spantidakis de bal. Ismanto rent richting de bal. Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Tabanyan komt het veld opgelopen. García Calvo trapt de bal weg van het doel. Komasiński rent richting de bal. Komasiński passt de bal in één keer door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 7:0

67e minuut.
Spantidakis is nu in balbezit. Komasiński rent richting de bal. Komasiński met een sublieme pass. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 8:0

69e minuut.
Spahić rent richting de bal. Veliev onderschept slim de pass. Komasiński rent richting de bal. Komasiński haalt uit met een fantastische trap. García Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Miecugow trapt de bal weg. Wyczałkowski is nu in balbezit. Spahić met een sublieme pass. Komasiński rent richting de bal. Komasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński onderschept slim de pass. Ismanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński haalt uit met een fantastische trap. García Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kamieniecki met een sublieme pass. Spahić probeert naar een medespeler te passen. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Spantidakis springt en kopt de bal. García Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Sebej probeert naar een medespeler te passen. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal in één keer door. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 9:0

83e minuut.
Spantidakis passt de bal zonder na te denken. Spahić is nu in balbezit. Komasiński rent richting de bal. Komasiński draait met de bal, schiet en ... García Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wyczałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Spahić met een sublieme pass. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski schiet op doel. García Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Dunav Ruse 70 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 19%, Dunav Ruse 70 81%.
Kimoni - Dunav Ruse 70 10:0