Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Ruse 70 Kimoni
541 Tactiek Ф4-4-2
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 52.6
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spahić onderschept slim de pass. Spahić geeft een lange en hoge pass. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:1

6e minuut.
Drumev rent richting de bal. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński passt de bal met de wreef. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. García Calvo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Spantidakis springt en kopt de bal. Ismanto heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov is nu in balbezit. Komasiński geeft de bal voor. Wyczałkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:2

11e minuut.
Doeltrap. García Calvo met een harde bal richting middenveld. Komasiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Spantidakis de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:3

18e minuut.
Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński passt de bal met de wreef. Ismanto is nu in balbezit. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis schiet op doel. García Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Jara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić geeft de bal voor. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Spantidakis de bal. Ismanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spantidakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Spahić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spantidakis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Komasiński de bal. Komasiński speelt de bal door. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Miecugow de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis passt de bal in één keer door. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel. García Calvo bokst de bal weg. Wyczałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski geeft een hoge lob. Komasiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:4

42e minuut.
Sánchez Jara met een snelle inworp. Wyczałkowski kan de bal niet met de borst controleren. Spahić is nu in balbezit. Spahić geeft de bal voor. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:5

45e minuut.
Wyczałkowski onderschept slim de pass. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Ismanto probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 78%, Kimoni 22%.
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:5

47e minuut.
Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov onderschept slim de pass. Komasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Wyczałkowski krijgt zijn hoofd ertegen. García Calvo bokst de bal weg. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Spahić speelt de bal door. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński geeft een hoge lob. Spantidakis krijgt zijn hoofd ertegen. García Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:6

53e minuut.
Huszcza komt het veld opgelopen. De bal rolt over de achterlijn. Furnea komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Spahić speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński haalt uit met een fantastische trap. Wyczałkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:7

59e minuut.
Innocenti rent richting de bal. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński met een sublieme pass. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza draait met de bal, schiet en ... García Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Budovec heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furnea zal de hoekschop nemen. Huszcza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Budovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Budovec met een sublieme pass. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Huszcza passt de bal met de wreef. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński passt de bal in één keer door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ... García Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyczałkowski is nu in balbezit. Budovec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyczałkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Komasiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:8

66e minuut.
Komasiński met een sublieme pass. Daar is Wyczałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:9

69e minuut.
Wyczałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić passt de bal met de wreef. Komasiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huszcza de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrovic komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Komasiński controleert de bal met de borst. Komasiński passt de bal met de wreef. Huszcza rent richting de bal. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. García Calvo trapt de bal weg van het doel. Spahić kopt de bal weg. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap. García Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Spirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ralev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Petrovic controleert de bal met de borst. Huszcza is nu in balbezit. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic haalt uit met een fantastische trap. García Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:10

89e minuut.
Spahić met een sublieme pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Ismanto rent richting de bal. Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 70 75%, Kimoni 25%.
Dunav Ruse 70 - Kimoni 0:10