Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Г.О. CSKA--EVRO
Normal Tactiek 1111
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rusanov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanov geeft de bal voor. Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev schiet op doel. Kyuranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Г.О. - CSKA--EVRO 0:1

18e minuut.
Videnov rent richting de bal. Videnov geeft een lange en hoge pass. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Cholakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 47%, CSKA--EVRO 53%.
Локомотив Г.О. - CSKA--EVRO 0:1

48e minuut.
Rusanov heeft problemen om de bal te vangen. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zvezdev krijgt een gele kaart. Sanchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kyuranov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papazov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhivkov met de inworp. Minovski is nu in balbezit. Badev bereikt de bal nog maar net als eerste. Badev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kyuranov speelt de bal door. Daar is Zvezdev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhivkov is nu in balbezit. Zvezdev verovert de bal door een tackle van achteren. Zvezdev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Minovski is nu in balbezit. Minovski passt de bal in één keer door. Martinov is nu in balbezit. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Г.О. 41%, CSKA--EVRO 59%.
Локомотив Г.О. - CSKA--EVRO 0:1