Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scousers FC ФК АРДА Рибново
4-3-3 ATT Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Milev speelt de bal door. Pradines probeert naar een medespeler te passen. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu verovert de bal door een tackle van achteren. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Mashkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Badev onderschept slim de pass. Zlatinov rent richting de bal. Czerkas verovert de bal door een tackle van achteren. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Geranski rent richting de bal. Geranski passt de bal in één keer door. Göksu is nu in balbezit. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Mashkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zagdan speelt de bal door. Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel. Sotirov probeert de bal aan de voet te houden. Mashkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Chimov is nu in balbezit. Zagdan onderschept slim de pass. Zagdan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barbadilla Cervilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbadilla Cervilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar passt de bal zonder na te denken. Göksu rent richting de bal. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 1:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badev met een snelle inworp. Zlatinov heeft problemen om de bal te vangen. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. Mashkov bokst de bal weg. Klungelig pakt Avramov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 2:0

29e minuut.
Geranski rent richting de bal. Geranski geeft een hoge lob. Tapar kopt de bal weg. Czerkas rent richting de bal. Czerkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czerkas rent richting de bal. Czerkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 3:0

40e minuut.
Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Avramov is nu in balbezit. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar draait met de bal, schiet en ... Mashkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Barbadilla Cervilla met een snelle inworp. Göksu is nu in balbezit. Zlatinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Göksu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerkas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mashkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Barbadilla Cervilla kopt de bal weg. Czerkas speelt de bal door. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar haalt uit met een fantastische trap. Mashkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 4:0

44e minuut.
Geranski probeert naar een medespeler te passen. Deyanov heeft problemen om de bal te vangen. Tapar onderschept slim de pass. Tapar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers FC 27%, ФК АРДА Рибново 73%.
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 5:0

48e minuut.
Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Göksu is nu in balbezit. Göksu passt de bal zonder na te denken. Tapar rent richting de bal. Tapar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tapar onderschept slim de pass. Tapar speelt de bal door. Badev is nu in balbezit. Göksu verovert de bal door een tackle van achteren. Göksu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Geranski is nu in balbezit. Tapar is nu in balbezit. Tapar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tiutiu kopt de bal weg. Zagdan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filemon is nu in balbezit. Chimov onderschept slim de pass. Chimov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zagdan is nu in balbezit. Zagdan passt de bal met de wreef. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Mashkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 6:0

85e minuut.
Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Geranski is nu in balbezit. Geranski speelt de bal door. Göksu rent richting de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ... Mashkov bokst de bal weg.

89e minuut.
Geranski geeft de bal voor. Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas passt de bal met de wreef. Sotirov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tapar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers FC 27%, ФК АРДА Рибново 73%.
Scousers FC - ФК АРДА Рибново 6:0