Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minyor Pernik 1919 ФК АРДА Рибново
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zlatinov verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatinov geeft een lange en hoge pass. Bilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmakchiev onderschept slim de pass. Tokmakchiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pitev probeert naar een medespeler te passen. Chonov rent richting de bal. Chonov passt de bal in één keer door. Yovov rent richting de bal. Yovov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chimov kopt de bal weg. Rizov met een sublieme pass. Daar is Krumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokmakchiev onderschept slim de pass. Tokmakchiev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Milev probeert de bal aan de voet te houden. Chimov is nu in balbezit. Chimov passt de bal in één keer door. Tokmakchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmakchiev schiet op doel. Brusnarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokmakchiev rent richting de bal. Tokmakchiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minyor Pernik 1919 - ФК АРДА Рибново 0:1

20e minuut.
Milev geeft een lange en hoge pass. Brusnarov met een sublieme pass. Kutov kopt de bal weg. Chonov kan de bal niet met de borst controleren. Chonov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kutov passt de bal zonder na te denken. Chonov is nu in balbezit. Chonov passt de bal met de wreef. Yovov rent richting de bal. Yovov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Krumov is nu in balbezit. Zlatinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krumov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zlatinov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zlatinov kan niet meer verder spelen. Suev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyor Pernik 1919 55%, ФК АРДА Рибново 45%.
Minyor Pernik 1919 - ФК АРДА Рибново 0:1

66e minuut.
Badev speelt de bal door. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krumov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krumov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cheparinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhilev speelt de bal door. Daar is Bilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokmakchiev rent richting de bal. Tokmakchiev schiet op doel. Brusnarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minyor Pernik 1919 52%, ФК АРДА Рибново 48%.
Minyor Pernik 1919 - ФК АРДА Рибново 0:1