Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JET 69 меси
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ingorov passt de bal zonder na te denken. Mateev met een sublieme pass. Canev speelt de bal door. Galunov rent richting de bal. Galunov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JET 69 - меси 0:1

7e minuut.
Zafirov geeft een lange en hoge pass. Canev heeft problemen om de bal te vangen. Gatev is nu in balbezit. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Semov rent richting de bal. Mateev met een sublieme pass. Milanov rent richting de bal. Gatev rent richting de bal. Gatev draait met de bal, schiet en ... Irinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stanimirov probeert naar een medespeler te passen. Canev kopt de bal weg. Hristolov kan de bal niet met de borst controleren. Galunov rent richting de bal. Galunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JET 69 62%, меси 38%.
FC JET 69 - меси 0:1

50e minuut.
Inworp. Bankov met een snelle inworp. Gatev is nu in balbezit. Gatev probeert naar een medespeler te passen. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

57e minuut.
Mihalev passt de bal in één keer door. Galunov heeft problemen om de bal te vangen. Romenski is nu in balbezit. Hristolov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristolov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mateev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateev passt de bal met de wreef. Milanov rent richting de bal. Gatev rent richting de bal. Gatev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JET 69 - меси 1:1

89e minuut.
Zafirov probeert naar een medespeler te passen. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatev rent richting de bal. Gatev draait met de bal, schiet en ... Irinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JET 69 - меси 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JET 69 57%, меси 43%.
FC JET 69 - меси 2:1