Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК АРДА Рибново меси
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Canev is nu in balbezit. Canev passt de bal in één keer door. Hristolov rent richting de bal. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Barekov onderschept slim de pass. Barekov probeert naar een medespeler te passen. Tokmakchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmakchiev draait met de bal, schiet en ... Irinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК АРДА Рибново - меси 1:0

16e minuut.
Barekov geeft een hoge lob. Zlatinov rent richting de bal. Zlatinov passt de bal zonder na te denken. Nacev heeft problemen om de bal te vangen. Nacev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev speelt de bal door. Canev is nu in balbezit. Tokmakchiev verovert de bal door een tackle van achteren. Tokmakchiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК АРДА Рибново - меси 2:0

27e minuut.
Semov met een sublieme pass. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatinov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zlatinov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Mushanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushanov geeft een lange en hoge pass. Semov kopt de bal weg. Galunov is nu in balbezit. Galunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК АРДА Рибново - меси 2:1

44e minuut.
Canev met een sublieme pass. Galunov is nu in balbezit. Hristolov rent richting de bal. Hristolov haalt uit met een fantastische trap. Mashkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК АРДА Рибново 52%, меси 48%.
ФК АРДА Рибново - меси 2:1

53e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galunov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Milev met een sublieme pass. Klungelig pakt Canev de bal. Nacev probeert naar een medespeler te passen. Tokmakchiev heeft problemen om de bal te vangen. Tokmakchiev haalt uit met een fantastische trap. Irinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Galunov is nu in balbezit. Hristolov is nu in balbezit. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov haalt uit met een fantastische trap. Mashkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Mushanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robev met een snelle inworp. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Canev kopt de bal weg. Badev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristolov. Hristolov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК АРДА Рибново 50%, меси 50%.
ФК АРДА Рибново - меси 2:1