Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scousers FC FC JET 69
4-3-3 ATT Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 16
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Pradines rent richting de bal. Pradines geeft een lange en hoge pass. Tapar kopt de bal weg. Göksu heeft problemen om de bal te vangen. Göksu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Czerkas verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkas passt de bal zonder na te denken. Tapar is nu in balbezit. Tapar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Milanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkas rent richting de bal. Czerkas passt de bal met de wreef. Barbadilla Cervilla rent richting de bal. Barbadilla Cervilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Barbadilla Cervilla heeft problemen om de bal te vangen. Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Oziewicz probeert naar een medespeler te passen. Tapar is nu in balbezit. Tapar haalt uit met een fantastische trap. Stanimirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oziewicz passt de bal zonder na te denken. Geranski rent richting de bal. Geranski geeft een hoge lob. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz schiet op doel. Stanimirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bankov met de inworp. Gatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatev schiet op doel. Milanov rent richting de bal. Milanov schiet op doel. Shterev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tapar speelt de bal door. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz passt de bal met de wreef. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Barbadilla Cervilla kopt de bal weg. Oziewicz controleert de bal met de borst. Oziewicz passt de bal zonder na te denken. Göksu heeft problemen om de bal te vangen. Göksu draait met de bal, schiet en ... Stanimirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - FC JET 69 1:0

29e minuut.
Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Mateev met een sublieme pass. Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu rent richting de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stanimirov niet meer kan verder spelen. Peichinov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Klungelig pakt Tapar de bal. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz speelt de bal door. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - FC JET 69 2:0

42e minuut.
Geranski onderschept slim de pass. Geranski speelt de bal door. Oziewicz met een sublieme pass. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. Peichinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - FC JET 69 3:0

44e minuut.
Mateev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadilla Cervilla verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers FC 29%, FC JET 69 71%.
Scousers FC - FC JET 69 3:0

51e minuut.
Romenski is nu in balbezit. Romenski geeft de bal voor. Banov heeft problemen om de bal te vangen. Tapar onderschept slim de pass. Tapar haalt uit met een fantastische trap. Peichinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel. Peichinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - FC JET 69 4:0

58e minuut.
Geranski speelt de bal door. Oziewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Göksu de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ... Galunov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geranski neemt de hoekschop. Tapar is nu in balbezit. Tapar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tapar is nu in balbezit. Tapar geeft de bal voor. Göksu is nu in balbezit. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Peichinov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - FC JET 69 5:0

73e minuut.
Doeltrap. Peichinov met een harde bal richting middenveld. Barbadilla Cervilla kopt de bal weg. Tapar probeert de bal met de borst te controleren. Tapar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peichinov trapt de bal weg van het doel. Barbadilla Cervilla rent richting de bal. Barbadilla Cervilla met een sublieme pass. Tapar rent richting de bal. Tapar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - FC JET 69 6:0

81e minuut.
Tapar rent richting de bal. Tapar haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Peichinov trapt de bal weg van het doel. Barbadilla Cervilla geeft de bal voor. Peichinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers FC 19%, FC JET 69 81%.
Scousers FC - FC JET 69 6:0