Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 ФК Сатурн 2020
Best Tactiek 5-3-2
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Conev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conev krijgt een gele kaart. Kasiorkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayerbe met een snel genomen vrije trap. Daar is Telemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lekkas verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica is nu in balbezit. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - ФК Сатурн 2020 0:1

17e minuut.
Haldimann geeft een lange en hoge pass. Daar is Gergishanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gergishanov onderschept slim de pass. Daar is Gergishanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gergishanov probeert naar een medespeler te passen. Pilarz geeft een hoge lob. Lekkas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watola komt het veld opgelopen. Moraru trapt de bal weg van het doel. Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marveggio kopt de bal weg. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Perkov geeft een lange en hoge pass. Moraru speelt de bal door. Pilarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rareşoaica de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Moraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft de bal voor. Klungelig pakt Bandi de bal. Zsoldos is nu in balbezit. Zsoldos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Madsen rent richting de bal. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz met een sublieme pass. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Ayerbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ayerbe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ayerbe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Watola raakt geblesseerd tijdens het duel. Watola met een snel genomen vrije trap. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 69%, ФК Сатурн 2020 31%.
CSKA Sofia 2017 - ФК Сатурн 2020 0:1

46e minuut.
Perkov rent richting de bal. Perkov passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica speelt de bal door. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Moraru bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pasek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica met een sublieme pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Perkov heeft problemen om de bal te vangen. Perkov probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Moraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - ФК Сатурн 2020 0:2

80e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Perkov met een sublieme pass. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 66%, ФК Сатурн 2020 34%.
CSKA Sofia 2017 - ФК Сатурн 2020 0:2