Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team CSKA[2009]
box Tactiek 4 4 2 NLND
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


15e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal in één keer door. Gornakov speelt de bal door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Gornakov de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Palev kopt de bal weg. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev passt de bal in één keer door. Emiliano probeert de bal met de borst te controleren. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Siripaka onderschept slim de pass. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Veliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA[2009] 0:1

31e minuut.
Petelski speelt de bal door. Bohne rent richting de bal. Emiliano onderschept slim de pass. Emiliano schiet op doel. Veliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Rusinov met een snelle inworp. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Veliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA[2009] 0:2

34e minuut.
Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov speelt de bal door. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Siripaka kopt de bal weg. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. Bohne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veliev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 60%, CSKA[2009] 40%.
emo team - CSKA[2009] 0:2

58e minuut.
Galieni geeft een hoge lob. Emiliano rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dunev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emiliano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emiliano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emiliano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Veliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA[2009] 0:3

88e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal in één keer door. Panchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 62%, CSKA[2009] 38%.
emo team - CSKA[2009] 0:3