Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast and furious Valencia
Normal Tactiek Kill them All
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Gunev is nu in balbezit. Genchev onderschept slim de pass. Genchev passt de bal zonder na te denken. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Borislavov met een sublieme pass. Domnişoru is nu in balbezit. Arshinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru verovert de bal door een tackle van achteren. Domnişoru draait met de bal, schiet en ... Konov bokst de bal weg.

8e minuut.
Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domovchiev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Genchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Domnişoru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:1

11e minuut.
Yaglichev rent richting de bal. Yaglichev met een sublieme pass. Klungelig pakt Genchev de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domovchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Micanski met een sublieme pass. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski met een sublieme pass. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gunev rent richting de bal. Bezinski onderschept slim de pass. Bezinski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domnişoru de bal. Domnişoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:2

21e minuut.
Manev rent richting de bal. Manev geeft een hoge lob. Domnişoru rent richting de bal. Genchev rent richting de bal. Genchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yaglichev heeft problemen om de bal te vangen. Yaglichev speelt de bal door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:3

25e minuut.
Micanski passt de bal in één keer door. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:4

27e minuut.
Genchev rent richting de bal. Yaglichev met een sublieme pass. Gornakov met een sublieme pass. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Prahov met een snelle inworp. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev passt de bal in één keer door. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gornakov is nu in balbezit. Avramov verovert de bal door een tackle van achteren. Avramov speelt de bal door. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:5

37e minuut.
Yaglichev passt de bal met de wreef. Prahov rent richting de bal. Prahov met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 86%, Valencia 14%.
Fast and furious - Valencia 0:5

48e minuut.
Domovchiev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prahov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Micanski de bal. Pavlov speelt de bal door. Genchev kan de bal niet met de borst controleren. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaglichev onderschept slim de pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Domovchiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:6

55e minuut.
Domovchiev geeft een hoge lob. Prahov is nu in balbezit. Prahov passt de bal in één keer door. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Borislavov geeft een lange en hoge pass. Matov is nu in balbezit. Matov geeft de bal voor. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:7

59e minuut.
Prahov passt de bal zonder na te denken. Yaglichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaglichev passt de bal met de wreef. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danchev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dekov kopt de bal weg. Nedyalkov rent richting de bal. Nedyalkov geeft de bal voor. Danchev rent richting de bal. Danchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yaglichev geeft een lange en hoge pass. Matov kopt de bal weg. Daar is Domovchiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev rent richting de bal. Danchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Prahov rent richting de bal. Prahov geeft de bal voor. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:8

75e minuut.
Micanski rent richting de bal. Micanski geeft een hoge lob. Avramov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danchev rent richting de bal. Danchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Micanski met een snelle inworp. Borislavov is nu in balbezit. Borislavov probeert naar een medespeler te passen. Danchev rent richting de bal. Danchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Matov passt de bal zonder na te denken. Prahov rent richting de bal. Prahov passt de bal met de wreef. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - Valencia 0:9

88e minuut.
Matov met een sublieme pass. Arshinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev verovert de bal door een tackle van achteren. Danchev schiet op doel. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 77%, Valencia 23%.
Fast and furious - Valencia 0:9