Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia Fast and furious
Kill them All Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski onderschept slim de pass. Micanski passt de bal zonder na te denken. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Klungelig pakt Domnişoru de bal. Barakov is nu in balbezit. Barakov geeft een lange en hoge pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Konov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski onderschept slim de pass. Micanski passt de bal in één keer door. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Gornakov passt de bal zonder na te denken. Borislavov is nu in balbezit. Borislavov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krustilov de bal. Genchev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - Fast and furious 1:0

22e minuut.
Krustilov is nu in balbezit. Micanski onderschept slim de pass. Micanski met een sublieme pass. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - Fast and furious 2:0

26e minuut.
Bezinski speelt de bal door. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev geeft een hoge lob. Genchev kopt de bal weg. Krustilov heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yaglichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaglichev passt de bal met de wreef. Metev met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Konov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Micanski probeert naar een medespeler te passen. Arshinkov onderschept slim de pass. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - Fast and furious 3:0

35e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Gornakov passt de bal zonder na te denken. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Krustilov probeert de bal aan de voet te houden. Konov bokst de bal weg.

37e minuut.
Yaglichev is nu in balbezit. Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Gunev passt de bal zonder na te denken. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Borislavov geeft een hoge lob. Yaglichev heeft problemen om de bal te vangen. Yaglichev speelt de bal door. Micanski rent richting de bal. Micanski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gunev is nu in balbezit. Genchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 28%, Fast and furious 72%.
Valencia - Fast and furious 3:0

52e minuut.
Borislavov passt de bal zonder na te denken. Gornakov rent richting de bal. Gornakov passt de bal met de wreef. Micanski is nu in balbezit. Micanski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yaglichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaglichev geeft een lange en hoge pass. Pavlov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prahov komt het veld opgelopen. Danchev komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Prahov rent richting de bal. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel. Konov bokst de bal weg.

69e minuut.
Matov passt de bal met de wreef. Danchev is nu in balbezit. Danchev passt de bal met de wreef. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - Fast and furious 4:0

75e minuut.
Barakov met een sublieme pass. Yovov heeft problemen om de bal te vangen. Bezinski speelt de bal door. Genchev heeft problemen om de bal te vangen. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 30%, Fast and furious 70%.
Valencia - Fast and furious 4:0