Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 CSKA[2009]
Best Tactiek 4 4 2 NLND
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Rusinov passt de bal met de wreef. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal in één keer door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:1

11e minuut.
Siripaka met een sublieme pass. Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. Martocchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:2

23e minuut.
Marveggio verovert de bal door een tackle van achteren. Marveggio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Petelski de bal onder controle te krijgen. Zsoldos is nu in balbezit. Zsoldos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano passt de bal zonder na te denken. Haldimann is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Martocchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:3

32e minuut.
Petelski geeft een hoge lob. Emiliano kopt de bal weg. Klungelig pakt Anev de bal. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dunev met een snelle inworp. Klungelig pakt Siripaka de bal. Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:4

39e minuut.
Siripaka met de inworp. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 66%, CSKA[2009] 34%.
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:5

50e minuut.
Rusinov onderschept slim de pass. Rusinov geeft de bal voor. Haldimann kopt de bal weg. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Martocchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev speelt de bal door. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusinov zal de hoekschop nemen. Chenev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ribisi kopt de bal weg. Daar is Teterko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterko geeft de bal voor. Klungelig pakt Haldimann de bal. Rusinov probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petelski verovert de bal door een tackle van achteren. Petelski speelt de bal door. Siripaka met een sublieme pass. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:6

62e minuut.
Iovchev is nu in balbezit. Siripaka onderschept slim de pass. Siripaka passt de bal met de wreef. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Martocchia met een harde bal richting middenveld. Siripaka kopt de bal weg. Dunev speelt de bal door. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:7

65e minuut.
Kaundjiev speelt de bal door. Madsen is nu in balbezit. Madsen met een sublieme pass. Zsoldos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsoldos schiet op doel. Karakehaiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka verovert de bal door een tackle van achteren. Siripaka passt de bal zonder na te denken. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Petelski passt de bal in één keer door. Anev is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Chenev schiet op doel. Martocchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 70%, CSKA[2009] 30%.
CSKA Sofia 2017 - CSKA[2009] 0:8