Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team ФК Сатурн 2020
box Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
40.5 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Zlatev probeert naar een medespeler te passen. Heerkes met een sublieme pass. Daar is Dvouletý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pilarz speelt de bal door. Perkov rent richting de bal. Perkov passt de bal in één keer door. Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cichocki geeft de bal voor. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś geeft de bal voor. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Veliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tocagaita is nu in balbezit. Gołoś rent richting de bal. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. Veliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gołoś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lekkas komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Inworp. Bikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perkov met een sublieme pass. Echaust rent richting de bal. Echaust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lekkas controleert de bal met de borst. Lekkas met een sublieme pass. Berendei rent richting de bal. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas geeft een lange en hoge pass. Veliev bokst de bal weg. Echaust is nu in balbezit. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - ФК Сатурн 2020 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 49%, ФК Сатурн 2020 51%.
emo team - ФК Сатурн 2020 0:1

79e minuut.
Perkov met een snelle inworp. Pilarz rent richting de bal. Pilarz speelt de bal door. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tocagaita kopt de bal weg. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas passt de bal in één keer door. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ... Veliev bokst de bal weg.

82e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev geeft een lange en hoge pass. Echaust rent richting de bal. Echaust schiet op doel. Veliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - ФК Сатурн 2020 0:2

86e minuut.
Onderko onderschept slim de pass. Onderko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hristov de bal onder controle te krijgen. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zlatev heeft problemen om de bal te vangen. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - ФК Сатурн 2020 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 57%, ФК Сатурн 2020 43%.
emo team - ФК Сатурн 2020 1:2