Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сатурн 2020 emo team
safe Tactiek box
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Borriello trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabat met de inworp. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes geeft de bal voor. Borriello bokst de bal weg. Svanstedt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:1

6e minuut.
Dvouletý passt de bal zonder na te denken. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes met een sublieme pass. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:2

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabat met een snelle inworp. Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Svanstedt rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:3

11e minuut.
Cichocki met de inworp. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov speelt de bal door. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Borriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Szabat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes passt de bal in één keer door. Daar is Cichocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichocki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Szabat met de inworp. Klungelig pakt Heerkes de bal. Heerkes speelt de bal door. Dvouletý geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:4

18e minuut.
Bikov passt de bal met de wreef. Heerkes rent richting de bal. Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Heerkes is nu in balbezit. Heerkes met een sublieme pass. Cichocki heeft problemen om de bal te vangen. Bikov is nu in balbezit. Bikov probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szabat met een snelle inworp. Heerkes speelt de bal door. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Borriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:5

25e minuut.
Panchev geeft de bal voor. Dvouletý speelt de bal door. Klungelig pakt Svanstedt de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:6

26e minuut.
Cichocki met een snelle inworp. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Borriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Genchev is nu in balbezit. Genchev probeert naar een medespeler te passen. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Doeltrap. Veliev met een harde bal richting middenveld. Heerkes kopt de bal weg. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:7

33e minuut.
Bikov is nu in balbezit. Bikov speelt de bal door. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Heerkes geeft de bal voor. Borriello met een sublieme pass. Inworp. Szabat met een snelle inworp. Heerkes geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Bikov de bal. Bikov passt de bal in één keer door. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt schiet op doel. Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:8

40e minuut.
Szabat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvouletý bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvouletý met een sublieme pass. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichocki met de inworp. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:9

43e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 84%, emo team 16%.
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:10

46e minuut.
Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:11

48e minuut.
Ionev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat passt de bal in één keer door. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Borriello met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabat met de inworp. Heerkes rent richting de bal. Heerkes geeft een hoge lob. Borriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:12

52e minuut.
Borriello probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichocki met een snelle inworp. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel. Borriello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:13

54e minuut.
Szabat met de inworp. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes geeft een hoge lob. Svanstedt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:14

55e minuut.
Daar is Bikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov speelt de bal door. Cichocki is nu in balbezit. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ... Borriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cichocki heeft problemen om de bal te vangen. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:15

57e minuut.
Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes met een sublieme pass. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bikov is nu in balbezit. Bikov speelt de bal door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heerkes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:16

61e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat met een sublieme pass. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:17

63e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Cichocki rent richting de bal. Bikov met een sublieme pass. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Borriello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal met de wreef. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:18

66e minuut.
Inworp. Gergishanov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bohne heeft problemen om de bal te vangen. Bohne passt de bal zonder na te denken. Cichocki rent richting de bal. Cichocki haalt uit met een fantastische trap. Borriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasek geeft een lange en hoge pass. Panchev kopt de bal weg. Bikov is nu in balbezit. Bikov draait met de bal, schiet en ... Borriello bokst de bal weg. Heerkes probeert de bal met de borst te controleren. Heerkes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Borriello trapt de bal weg van het doel. Inworp. Cichocki met de inworp. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:19

70e minuut.
Dvouletý probeert naar een medespeler te passen. Heerkes rent richting de bal. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes onderschept slim de pass. Heerkes schiet op doel. Borriello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cichocki rent richting de bal. Cichocki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:20

73e minuut.
Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal in één keer door. Daar is Svanstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bikov met een sublieme pass. Dvouletý rent richting de bal. Dvouletý probeert naar een medespeler te passen. Bohne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov speelt de bal door. De bal raakt de paal. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:21

76e minuut.
Heerkes is nu in balbezit. Heerkes passt de bal in één keer door. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Heerkes rent richting de bal. Dvouletý speelt de bal door. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel. Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:22

80e minuut.
Bandi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Veliev met een harde bal richting middenveld. Heerkes kopt de bal weg. Svanstedt rent richting de bal. Bandi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cichocki met de inworp. Bikov speelt de bal door. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Borriello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:23

85e minuut.
Inworp. Tocagaita komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szabat neemt de hoekschop. Heerkes kopt de bal weg. Bohne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohne geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Heerkes rent richting de bal. Heerkes geeft de bal voor. Cichocki is nu in balbezit. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:24

90e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Borriello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 87%, emo team 13%.
ФК Сатурн 2020 - emo team 0:25