Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Izkra Valencia
Normal Tactiek Kill them All
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten adequate
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Micanski is nu in balbezit. Micanski met een sublieme pass. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:1

10e minuut.
Isaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urumov komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Yaglichev probeert de bal aan de voet te houden. Micanski met een sublieme pass. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru schiet op doel. Lolov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:2

28e minuut.
Metev geeft de bal voor. Lolov heeft problemen om de bal te vangen. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:3

29e minuut.
Lolov onderschept slim de pass. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosov rent richting de bal. Kosov geeft de bal voor. Micanski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Micanski rent richting de bal. Micanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:4

31e minuut.
Genchev kopt de bal weg. Velikov heeft problemen om de bal te vangen. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:5

35e minuut.
Kosov onderschept slim de pass. Kosov met een sublieme pass. Yaglichev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domnişoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domnişoru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Metev kopt de bal weg. Genchev is nu in balbezit. Lolov rent richting de bal. Micanski onderschept slim de pass. Micanski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bezinski is nu in balbezit. Bezinski probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:6

45e minuut.
Doeltrap. Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 73%, Valencia 27%.
FC Izkra - Valencia 0:6

48e minuut.
Daar is Matov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urumov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prahov komt het veld opgelopen. Danchev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kosov is nu in balbezit. Kosov geeft een hoge lob. Danchev met een sublieme pass. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Metev met de inworp. Prahov rent richting de bal. Prahov passt de bal in één keer door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shikov probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Prahov kopt de bal weg. Metev rent richting de bal. Metev probeert naar een medespeler te passen. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Danchev springt en kopt de bal. Borislavov rent richting de bal. Borislavov geeft een lange en hoge pass. Danchev springt en kopt de bal. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:7

75e minuut.
Borislavov is nu in balbezit. Borislavov passt de bal zonder na te denken. Urumov probeert de bal aan de voet te houden. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vodenicharov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matev rent richting de bal. Prahov met een sublieme pass. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Valencia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 79%, Valencia 21%.
FC Izkra - Valencia 0:8