Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 emo team
Best Tactiek box
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Dvouletý kopt de bal weg. Hvoynev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heerkes is nu in balbezit. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Bergnach de bal. Bergnach speelt de bal door. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Veliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes geeft een hoge lob. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Garvey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski geeft de bal voor. Yibei is nu in balbezit. Yibei draait met de bal, schiet en ... Veliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - emo team 1:0

36e minuut.
Bergnach speelt de bal door. Gornakov rent richting de bal. Lishkov onderschept slim de pass. Lishkov schiet op doel. Veliev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 50%, emo team 50%.
CSKA Sofia 2017 - emo team 1:0

54e minuut.
Bergnach passt de bal zonder na te denken. Yibei rent richting de bal. Yibei passt de bal in één keer door. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Boski de bal. Heerkes is nu in balbezit. Boski geeft de bal voor. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Szabat geeft de bal voor. Hvoynev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvouletý met de inworp. Szabat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Szabat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boski raakt geblesseerd tijdens het duel. Boski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yibei kopt de bal weg. Daar is Lishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Veliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - emo team 2:0

66e minuut.
Mirică heeft problemen om de bal te vangen. Cichocki rent richting de bal. Mirică onderschept slim de pass. Yibei is nu in balbezit. Mirică geeft een lange en hoge pass. Veliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Legrá probeert naar een medespeler te passen. Bergnach rent richting de bal. Bergnach met een sublieme pass. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bohne speelt de bal door. Boski probeert naar een medespeler te passen. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel. Veliev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - emo team 3:0

85e minuut.
Cichocki rent richting de bal. Cichocki geeft de bal voor. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel. Veliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - emo team 4:0

88e minuut.
Bohne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bergnach met een snelle inworp. Bichu geeft een hoge lob. Lishkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lishkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gornakov de bal. Bichu rent richting de bal. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - emo team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 50%, emo team 50%.
CSKA Sofia 2017 - emo team 5:0