Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team CSKA Sofia 2017
box Tactiek Best
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39.6 gemiddelde waardering 31.6
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen weak


1e minuut.
Cichocki is nu in balbezit. Cichocki geeft de bal voor. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes draait met de bal, schiet en ... Moraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA Sofia 2017 1:0

8e minuut.
Dvouletý speelt de bal door. Cichocki rent richting de bal. Met opzet legt Paterson zijn tegenspeler op de grond. Paterson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Valentinov speelt de bal door. Genchev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moritz. Moritz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sztramko rent richting de bal. Sztramko met een sublieme pass. Klungelig pakt Kane de bal. Kane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Heerkes passt de bal met de wreef. Bikov rent richting de bal. Paterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bikov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Paterson geeft een hoge lob. Panchev kopt de bal weg. Dvouletý heeft problemen om de bal te vangen. Dvouletý geeft een lange en hoge pass. Cichocki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bikov speelt de bal door. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes passt de bal met de wreef. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Cichocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov is nu in balbezit. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA Sofia 2017 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 23%, CSKA Sofia 2017 77%.
emo team - CSKA Sofia 2017 2:0

56e minuut.
Kane controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kasperkowicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Chintov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Svanstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chintov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svanstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dvouletý wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Cork komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szabat passt de bal zonder na te denken. Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Cichocki rent richting de bal. Cichocki schiet op doel. Moraru bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA Sofia 2017 3:0

70e minuut.
Heerkes passt de bal zonder na te denken. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes rent richting de bal. Heerkes schiet op doel. Moraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA Sofia 2017 4:0

82e minuut.
Bikov geeft de bal voor. Szabat kopt de bal weg. Heerkes rent richting de bal. Heerkes draait met de bal, schiet en ... Moraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - CSKA Sofia 2017 5:0

89e minuut.
Dvouletý rent richting de bal. Dvouletý geeft de bal voor. Bikov kopt de bal weg. Cichocki heeft problemen om de bal te vangen. Cichocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 24%, CSKA Sofia 2017 76%.
emo team - CSKA Sofia 2017 5:0