Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast and furious FC Izkra
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov passt de bal zonder na te denken. Kabulov rent richting de bal. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - FC Izkra 0:1

8e minuut.
Avramov heeft problemen om de bal te vangen. Velikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stefanov zijn tegenspeler op de grond. Stefanov krijgt een gele kaart. Velikov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Domovchiev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velikov met een snelle inworp. Drozdov rent richting de bal. Drozdov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yovov met de inworp. Klungelig pakt Velikov de bal. Avramov begaat een overtreding. Avramov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Arshinkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dekov de bal. Met opzet legt Vodenicharov zijn tegenspeler op de grond. Vodenicharov krijgt een gele kaart. Dekov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlov wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 33%, FC Izkra 67%.
Fast and furious - FC Izkra 0:1

47e minuut.
Orachev geeft een hoge lob. Daar is Shikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shikov passt de bal zonder na te denken. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov passt de bal met de wreef. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov schiet op doel. Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - FC Izkra 0:2

85e minuut.
Isaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urumov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Velikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barakov met de inworp. Avramov is nu in balbezit. Avramov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - FC Izkra 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 42%, FC Izkra 58%.
Fast and furious - FC Izkra 1:2