Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Izkra Fast and furious
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pavlov heeft problemen om de bal te vangen. Shikov rent richting de bal. Shikov passt de bal met de wreef. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal zonder na te denken. Avramov heeft problemen om de bal te vangen. Dekov rent richting de bal. Dekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - Fast and furious 0:1

11e minuut.
Chakarov kopt de bal weg. Avramov is nu in balbezit. Avramov passt de bal zonder na te denken. Dekov rent richting de bal. Dekov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Shikov rent richting de bal. Shikov passt de bal in één keer door. Kabulov rent richting de bal. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Izkra - Fast and furious 1:1

39e minuut.
Avramov met een sublieme pass. Shikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikov passt de bal in één keer door. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov draait met de bal, schiet en ... Konov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 58%, Fast and furious 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Izkra - Fast and furious 1:1

77e minuut.
Stefanov speelt de bal door. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov geeft de bal voor. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov geeft een lange en hoge pass. Drumev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Matev speelt de bal door. Chakarov probeert naar een medespeler te passen. Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lolov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 50%, Fast and furious 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Izkra - Fast and furious 1:1