Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia lisko2bg
Kill them All Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 16.7
goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Banov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaglichev rent richting de bal. Yaglichev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domnişoru de bal. Domnişoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 1:0

6e minuut.
Nedev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gornakov de bal. Gornakov met een sublieme pass. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Metev passt de bal met de wreef. Yaglichev heeft problemen om de bal te vangen. Yaglichev passt de bal met de wreef. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yaglichev passt de bal zonder na te denken. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Micanski de bal. Micanski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel. Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Gornakov passt de bal met de wreef. Daar is Borislavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borislavov geeft een hoge lob. Genchev springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Metev rent richting de bal. Yaglichev geeft een hoge lob. Micanski kopt de bal weg. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borislavov neemt de hoekschop. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gornakov onderschept slim de pass. Gornakov met een sublieme pass. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru schiet op doel. Konov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 2:0

27e minuut.
Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski schiet op doel. Nedev probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 3:0

31e minuut.
Domnişoru is nu in balbezit. Micanski is nu in balbezit. Micanski passt de bal zonder na te denken. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konov met een harde bal richting middenveld. Yaglichev kopt de bal weg. Micanski rent richting de bal. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ankov trapt de bal weg van het doel. Gornakov rent richting de bal. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov met een sublieme pass. Micanski rent richting de bal. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Ankov bokst de bal weg. Klungelig pakt Konov de bal. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 4:0

38e minuut.
Gornakov kopt de bal weg. Micanski rent richting de bal. Micanski passt de bal met de wreef. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 23%, lisko2bg 77%.
Valencia - lisko2bg 4:0

46e minuut.
Matov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nedyalkov kopt de bal weg. Gornakov rent richting de bal. Gornakov speelt de bal door. Klungelig pakt Micanski de bal. Micanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 5:0

56e minuut.
Genchev onderschept slim de pass. Genchev passt de bal in één keer door. Nedev is nu in balbezit. Micanski onderschept slim de pass. Micanski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Genchev de bal. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov onderschept slim de pass. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev speelt de bal door. Daar is Yaglichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bezinski geeft de bal voor. Klungelig pakt Yaglichev de bal. Yaglichev probeert naar een medespeler te passen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prahov komt het veld opgelopen. Danchev komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Banov probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borislavov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genchev controleert de bal met de borst. Genchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 6:0

68e minuut.
Shipkov rent richting de bal. Metev verovert de bal door een tackle van achteren. Metev geeft de bal voor. Danchev rent richting de bal. Danchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - lisko2bg 7:0

73e minuut.
Konov geeft een lange en hoge pass. Genchev controleert de bal met de borst. Genchev met een sublieme pass. Danchev is nu in balbezit. Danchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kyuchukov probeert naar een medespeler te passen. Krustev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Danchev geeft een lange en hoge pass. Matov rent richting de bal. Matov passt de bal met de wreef. Daar is Danchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev haalt uit met een fantastische trap. Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Konov geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Metev zal de hoekschop nemen. Danchev heeft problemen om de bal te vangen. Danchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Prahov rent richting de bal. Prahov speelt de bal door. Matov is nu in balbezit. Matov schiet op doel. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matov passt de bal zonder na te denken. Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov begaat een overtreding. Danchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Danchev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 29%, lisko2bg 71%.
Valencia - lisko2bg 7:0