Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisko2bg Valencia
Normal Tactiek Kill them All
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten goed
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Genchev heeft problemen om de bal te vangen. Genchev geeft een lange en hoge pass. Gornakov kopt de bal weg. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:1

12e minuut.
Gornakov speelt de bal door. Borislavov rent richting de bal. Borislavov passt de bal met de wreef. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Micanski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domnişoru de bal. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:2

17e minuut.
Daar is Apostolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolov speelt de bal door. Vulchinovski rent richting de bal. Genchev onderschept slim de pass. Genchev draait met de bal, schiet en ... Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:3

19e minuut.
Borislavov geeft een hoge lob. Genchev kopt de bal weg. Micanski speelt de bal door. Domnişoru controleert de bal met de borst. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Borislavov rent richting de bal. Borislavov geeft de bal voor. Daar is Nedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:4

22e minuut.
Genchev onderschept slim de pass. Genchev probeert naar een medespeler te passen. Metev rent richting de bal. Metev geeft een lange en hoge pass. Micanski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:5

38e minuut.
Metev met een sublieme pass. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. Banov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gornakov kan de bal niet met de borst controleren. Gornakov speelt de bal door. Micanski heeft problemen om de bal te vangen. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Micanski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borislavov de bal. Borislavov geeft een lange en hoge pass. Genchev kan de bal niet met de borst controleren. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:6

45e minuut.
Inworp. Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 86%, Valencia 14%.
lisko2bg - Valencia 0:6

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ankov met een harde bal richting middenveld. Borislavov kopt de bal weg. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yaglichev is nu in balbezit. Vulchinovski rent richting de bal. Yaglichev verovert de bal door een tackle van achteren. Yaglichev geeft een lange en hoge pass. Micanski springt en kopt de bal. Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Metev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaglichev geeft de bal voor. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Konov geeft een hoge lob. Inworp. Metev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Danchev komt het veld opgelopen. Prahov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Danchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev passt de bal zonder na te denken. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:7

71e minuut.
Metev met een sublieme pass. Danchev is nu in balbezit. Danchev speelt de bal door. Daar is Matov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev passt de bal met de wreef. Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:8

82e minuut.
Konov geeft een lange en hoge pass. Micanski kopt de bal weg. Genchev is nu in balbezit. Danchev rent richting de bal. Danchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:9

84e minuut.
Danchev kopt de bal weg. Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Borislavov passt de bal in één keer door. Micanski probeert naar een medespeler te passen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ... Konov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - Valencia 0:10

90e minuut.
Kyuchukov speelt de bal door. Daar is Prahov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev is nu in balbezit. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 76%, Valencia 24%.
lisko2bg - Valencia 0:10