Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia CSKA Sofia 2017
Kill them All Tactiek Best
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten outstanding
solid Passen good
average Verdedigen good


8e minuut.
Baloomao speelt de bal door. Vujačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyuchukov de bal. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Baloomao bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić geeft de bal voor. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:1

15e minuut.
Nedyalkov passt de bal in één keer door. Micanski rent richting de bal. Micanski passt de bal zonder na te denken. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pawelczyk de bal. Pawelczyk schiet op doel. Baloomao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Walczuk heeft problemen om de bal te vangen. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Lalák is nu in balbezit. Lalák schiet op doel. Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lalák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bichu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bichu probeert de bal aan de voet te houden. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:2

27e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Genchev zijn tegenspeler op de grond. Pawelczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopa-Ostrowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gornakov met een sublieme pass. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa passt de bal met de wreef. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Pawelczyk kopt de bal weg. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hvoynev onderschept slim de pass. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ... Baloomao probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kopa-Ostrowski passt de bal met de wreef. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa geeft een lange en hoge pass. Pawelczyk geeft de bal voor. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal. Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopa-Ostrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:3

43e minuut.
Walczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Vujačić de bal. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Matov komt het veld opgelopen. Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk speelt de bal door. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 58%, CSKA Sofia 2017 42%.
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:3

54e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Vujačić met een sublieme pass. Daar is Walczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczuk probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk schiet op doel. Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Draszba speelt de bal door. Lakwa rent richting de bal. Lakwa met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danchev komt het veld opgelopen. Prahov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Lakwa geeft een hoge lob. Vujačić met een sublieme pass. Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu draait met de bal, schiet en ... Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:4

64e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Lakwa rent richting de bal. Lakwa passt de bal met de wreef. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Danchev kopt de bal weg. Lakwa rent richting de bal. Lakwa passt de bal met de wreef. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Prahov rent richting de bal. Walczuk onderschept slim de pass. Walczuk passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawelczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:5

75e minuut.
Genchev probeert de bal met de borst te controleren. Walczuk onderschept slim de pass. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:6

76e minuut.
Formidável rent richting de bal. Formidável geeft een lange en hoge pass. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel. Baloomao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:7

84e minuut.
Klungelig pakt Walczuk de bal. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Nedyalkov speelt de bal door. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić passt de bal in één keer door. Kyuchukov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lakwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 63%, CSKA Sofia 2017 37%.
Valencia - CSKA Sofia 2017 0:7