Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast and furious ФК Сатурн 2020
Normal Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Konov trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarz met de inworp. Millinkhoffer heeft problemen om de bal te vangen. Millinkhoffer geeft een hoge lob. Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berendei krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:1

2e minuut.
Avramov probeert naar een medespeler te passen. Dekov heeft problemen om de bal te vangen. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:2

8e minuut.
Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Millinkhoffer is nu in balbezit. Millinkhoffer speelt de bal door. Klungelig pakt Rareşoaica de bal. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lekkas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilarz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chakarov de bal. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:3

10e minuut.
Inworp. Pilarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millinkhoffer rent richting de bal. Millinkhoffer geeft de bal voor. Lekkas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:4

13e minuut.
Lekkas verovert de bal door een tackle van achteren. Lekkas probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:5

23e minuut.
Pilarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millinkhoffer heeft problemen om de bal te vangen. Millinkhoffer passt de bal in één keer door. Pilarz geeft een hoge lob. Lekkas krijgt zijn hoofd ertegen. Konov bokst de bal weg. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:6

25e minuut.
Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Arshinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:7

28e minuut.
Chakarov is nu in balbezit. Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica speelt de bal door. Daar is Pilarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millinkhoffer geeft de bal voor. Konov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:8

29e minuut.
Telemann kopt de bal weg. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica speelt de bal door. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:9

31e minuut.
Gergishanov geeft de bal voor. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Klungelig pakt Rareşoaica de bal. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:10

34e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica geeft de bal voor. Arshinkov kopt de bal weg. Lekkas heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:11

38e minuut.
Domovchiev met een harde bal richting middenveld. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:12

42e minuut.
Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Arshinkov kopt de bal weg. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berendei is nu in balbezit. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Manev heeft problemen om de bal te vangen. Berendei met een sublieme pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 88%, ФК Сатурн 2020 12%.
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:12

49e minuut.
Stefanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica met een sublieme pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:13

51e minuut.
Pilarz met een sublieme pass. Pavlov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:14

53e minuut.
Konov met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gergishanov de bal. Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een hoge lob. Berendei springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:15

54e minuut.
Dekov speelt de bal door. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas onderschept slim de pass. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pilarz probeert de bal met de borst te controleren. Pilarz passt de bal zonder na te denken. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:16

61e minuut.
Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:17

64e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica geeft een hoge lob. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:18

65e minuut.
Bandi komt het veld opgelopen. Conev komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ilmer geeft de bal voor. Yovov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:19

68e minuut.
Conev probeert naar een medespeler te passen. Telemann is nu in balbezit. Telemann passt de bal in één keer door. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Konov bokst de bal weg.

72e minuut.
Conev met een snelle inworp. Millinkhoffer is nu in balbezit. Millinkhoffer geeft een lange en hoge pass. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bandi zal de hoekschop nemen. Conev heeft problemen om de bal te vangen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandi geeft een lange en hoge pass. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel. De bal raakt de paal. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen. Bandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Konov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:20

79e minuut.
Dekov met een sublieme pass. Daar is Avramov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramov passt de bal in één keer door. Lekkas heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gergishanov met de inworp. Conev rent richting de bal. Pavlov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlov krijgt een gele kaart. Conev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Conev kan niet meer verder spelen. Perkov komt het veld opgelopen. Millinkhoffer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas onderschept slim de pass. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Millinkhoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Millinkhoffer speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 84%, ФК Сатурн 2020 16%.
Fast and furious - ФК Сатурн 2020 0:20