Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Izkra CSKA[2009]
Normal Tactiek 4 4 2 NLND
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Palev passt de bal in één keer door. Matev rent richting de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:1

5e minuut.
Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev geeft de bal voor. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:2

13e minuut.
Dunev passt de bal zonder na te denken. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. Kosov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Siripaka onderschept slim de pass. Siripaka geeft een hoge lob. Matev is nu in balbezit. Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:3

20e minuut.
Emiliano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chenev de bal. Chenev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lolov de bal onder controle te krijgen. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Vodenicharov geeft de bal voor. Inworp. Dunev met een snelle inworp. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Emiliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Drumev trapt de bal weg van het doel. Siripaka kopt de bal weg. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ... Paal! Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:4

31e minuut.
Dunev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano passt de bal in één keer door. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Chenev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenev speelt de bal door. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:5

39e minuut.
Velikov probeert de bal met de borst te controleren. Dunev onderschept slim de pass. Dunev speelt de bal door. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emiliano rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Emiliano heeft problemen om de bal te vangen. Dunev rent richting de bal. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:6

43e minuut.
Emiliano rent richting de bal. Kosov verovert de bal door een tackle van achteren. Kosov met een sublieme pass. Dunev rent richting de bal. Dunev haalt uit met een fantastische trap. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:7

45e minuut.
Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano passt de bal met de wreef. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 81%, CSKA[2009] 19%.
FC Izkra - CSKA[2009] 0:8

47e minuut.
Matev verovert de bal door een tackle van achteren. Matev met een sublieme pass. Vodenicharov speelt de bal door. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Matev is nu in balbezit. Siripaka verovert de bal door een tackle van achteren. Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Emiliano heeft problemen om de bal te vangen. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:9

59e minuut.
Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:10

60e minuut.
Klungelig pakt Dunev de bal. Siripaka rent richting de bal. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Siripaka passt de bal met de wreef. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal zonder na te denken. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Siripaka passt de bal zonder na te denken. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Palev verovert de bal door een tackle van achteren. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev geeft een hoge lob. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siripaka met een snelle inworp. Dunev is nu in balbezit. Dunev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Velikov geeft een hoge lob. Dunev rent richting de bal. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Chenev rent richting de bal. Chenev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chenev passt de bal in één keer door. Shikov is nu in balbezit. Kaundjiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaundjiev krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Palev met een snelle inworp. Matev is nu in balbezit. Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - CSKA[2009] 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 80%, CSKA[2009] 20%.
FC Izkra - CSKA[2009] 0:11