Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA[2009] FC Izkra
4 4 2 NLND Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 17.7
formidable Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal in één keer door. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Chenev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusinov zal de hoekschop nemen. Chenev is nu in balbezit. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov passt de bal in één keer door. Siripaka speelt de bal door. Enchev rent richting de bal. Enchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Chenev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenev draait met de bal, schiet en ... Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 1:0

13e minuut.
Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka rent richting de bal. Siripaka passt de bal in één keer door. Enchev heeft problemen om de bal te vangen. Enchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 2:0

17e minuut.
Inworp. Dunev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Siripaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siripaka geeft een hoge lob. Chenev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lolov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenev rent richting de bal. Chenev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev passt de bal zonder na te denken. Enchev rent richting de bal. Enchev draait met de bal, schiet en ... Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 3:0

25e minuut.
Matev rent richting de bal. Dunev onderschept slim de pass. Dunev met een sublieme pass. Enchev rent richting de bal. Enchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Drumev trapt de bal weg. Kaundjiev kopt de bal weg. Enchev heeft problemen om de bal te vangen. Enchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 4:0

28e minuut.
Orachev is nu in balbezit. Orachev geeft een hoge lob. Rusinov kopt de bal weg. Isaev controleert de bal met de borst. Chenev speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 5:0

37e minuut.
Rusinov met een sublieme pass. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev rent richting de bal. Enchev rent richting de bal. Enchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 6:0

41e minuut.
Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vodenicharov geeft een lange en hoge pass. Siripaka geeft een hoge lob. Enchev kopt de bal weg. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 20%, FC Izkra 80%.
CSKA[2009] - FC Izkra 7:0

49e minuut.
Siripaka onderschept slim de pass. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev passt de bal met de wreef. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chenev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusinov neemt de hoekschop. Chenev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Siripaka met een sublieme pass. Klungelig pakt Dunev de bal. Dunev geeft de bal voor. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 8:0

53e minuut.
Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Isaev rent richting de bal. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lolov trapt de bal weg van het doel. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev met een sublieme pass. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chenev met de inworp. Rusinov met een sublieme pass. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev is nu in balbezit. Enchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Siripaka kopt de bal weg. Dunev heeft problemen om de bal te vangen. Vodenicharov geeft de bal voor. Chenev heeft problemen om de bal te vangen. Chenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rusinov passt de bal zonder na te denken. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 9:0

73e minuut.
Chenev speelt de bal door. Petelski is nu in balbezit. Petelski geeft een hoge lob. Enchev rent richting de bal. Enchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Rusinov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaev. Rusinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaundjiev met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov speelt de bal door. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lolov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 10:0

81e minuut.
Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal met de wreef. Vodenicharov rent richting de bal. Enchev rent richting de bal. Enchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dunev probeert naar een medespeler te passen. Lolov heeft problemen om de bal te vangen. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - FC Izkra 11:0

88e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 10%, FC Izkra 90%.
CSKA[2009] - FC Izkra 11:0