Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisko2bg emo team
Normal Tactiek box
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Cichocki passt de bal met de wreef. Bikov geeft de bal voor. Klungelig pakt Heerkes de bal. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bikov passt de bal met de wreef. Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal in één keer door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt heeft problemen om de bal te vangen. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov schiet op doel. Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bikov controleert de bal met de borst. Heerkes rent richting de bal. Bikov speelt de bal door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:1

29e minuut.
Dvouletý speelt de bal door. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes speelt de bal door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:2

31e minuut.
Vulchinovski is nu in balbezit. Svanstedt onderschept slim de pass. Heerkes speelt de bal door. Szabat met een sublieme pass. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:3

34e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat speelt de bal door. Bikov rent richting de bal. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dvouletý probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt met een sublieme pass. Heerkes rent richting de bal. Heerkes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 74%, emo team 26%.
lisko2bg - emo team 0:4

50e minuut.
Genchev rent richting de bal. Dvouletý is nu in balbezit. Dvouletý passt de bal met de wreef. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:5

51e minuut.
Bikov speelt de bal door. Cichocki is nu in balbezit. Bikov rent richting de bal. Bikov geeft een hoge lob. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:6

55e minuut.
Heerkes rent richting de bal. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:7

57e minuut.
Cichocki probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt is nu in balbezit. Heerkes rent richting de bal. Heerkes haalt uit met een fantastische trap. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:8

60e minuut.
Szabat geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nedev de bal onder controle te krijgen. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ... Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - emo team 0:9

80e minuut.
Cichocki met de inworp. Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal in één keer door. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Banov rent richting de bal. Bikov onderschept slim de pass. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szabat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatev komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki probeert naar een medespeler te passen. Nedev onderschept slim de pass. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zlatev speelt de bal door. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes speelt de bal door. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 72%, emo team 28%.
lisko2bg - emo team 0:9