Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team lisko2bg
box Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Heerkes met een sublieme pass. Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal met de wreef. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Banov rent richting de bal. Heerkes onderschept slim de pass. Bikov is nu in balbezit. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cichocki met een snelle inworp. Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal met de wreef. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes passt de bal met de wreef. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 1:0

28e minuut.
Dvouletý passt de bal in één keer door. Szabat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mundev. Szabat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dvouletý zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Svanstedt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 2:0

32e minuut.
Inworp. Cichocki met een snelle inworp. Bikov rent richting de bal. Bikov geeft de bal voor. Svanstedt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 3:0

35e minuut.
Heerkes passt de bal met de wreef. Svanstedt heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedev. Svanstedt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dvouletý komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov passt de bal zonder na te denken. Dvouletý met een sublieme pass. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 30%, lisko2bg 70%.
emo team - lisko2bg 4:0

47e minuut.
Cichocki probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Konov de bal onder controle te krijgen. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 5:0

48e minuut.
Cichocki geeft een hoge lob. Daar is Konov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 6:0

57e minuut.
Bikov passt de bal zonder na te denken. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat met een sublieme pass. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes geeft een lange en hoge pass. Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cichocki rent richting de bal. Bikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Svanstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 7:0

64e minuut.
Dekov is nu in balbezit. Inworp. Panchev met de inworp. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 8:0

67e minuut.
Heerkes geeft een lange en hoge pass. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szabat de bal. Szabat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veliev trapt de bal weg van het doel. Bikov kopt de bal weg. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ankov trapt de bal weg. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichocki met een sublieme pass. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - lisko2bg 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 18%, lisko2bg 82%.
emo team - lisko2bg 9:0