Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сатурн 2020 Valencia
5-3-2 Tactiek Kill them All
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 41.7
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lekkas verovert de bal door een tackle van achteren. Lekkas speelt de bal door. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 1:0

4e minuut.
Pilarz passt de bal met de wreef. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov geeft een hoge lob. Berendei kan de bal niet met de borst controleren. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Baloomao bokst de bal weg.

7e minuut.
Rareşoaica passt de bal in één keer door. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal in één keer door. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Kyuchukov geeft een lange en hoge pass. Domnişoru heeft problemen om de bal te vangen. Hristov kopt de bal weg. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vivas onderschept slim de pass. Vivas speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Domnişoru de bal. Pilarz met een sublieme pass. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 3:0

14e minuut.
Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica speelt de bal door. Lekkas rent richting de bal. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berendei geeft een hoge lob. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 4:0

16e minuut.
Daar is Yaglichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei is nu in balbezit. Berendei speelt de bal door. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Baloomao neemt vlug de vrije trap. Borislavov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rareşoaica. Rareşoaica krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Telemann rent richting de bal. Telemann geeft een lange en hoge pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel. Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 5:0

22e minuut.
Genchev probeert naar een medespeler te passen. Metev speelt de bal door. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. Baloomao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 6:0

31e minuut.
Lekkas met een sublieme pass. Gołoś is nu in balbezit. Yaglichev onderschept slim de pass. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Gołoś speelt de bal door. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 7:0

37e minuut.
Yaglichev is nu in balbezit. Yaglichev passt de bal met de wreef. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru draait met de bal, schiet en ... Domingo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 7:1

38e minuut.
Vivas met een sublieme pass. Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lekkas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 8:1

41e minuut.
Nedyalkov speelt de bal door. Borislavov is nu in balbezit. Borislavov geeft een lange en hoge pass. Gergishanov kopt de bal weg. Gornakov geeft de bal voor. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domingo met een sublieme pass. Pilarz kopt de bal weg. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 28%, Valencia 72%.
ФК Сатурн 2020 - Valencia 8:1

46e minuut.
Gołoś met een snelle inworp. Pilarz rent richting de bal. Pilarz passt de bal met de wreef. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 9:1

50e minuut.
Gergishanov met een sublieme pass. Yaglichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaglichev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borislavov de bal. Borislavov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 9:2

52e minuut.
Nedyalkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rareşoaica met een snelle inworp. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Berendei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 10:2

56e minuut.
Gergishanov rent richting de bal. Genchev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Metev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bezinski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 10:3

58e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nedyalkov de bal. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Borislavov kopt de bal weg. Millinkhoffer speelt de bal door. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Doeltrap. Prahov komt het veld opgelopen. Danchev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nedyalkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rareşoaica met een snelle inworp. Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz onderschept slim de pass. Gołoś speelt de bal door. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gołoś passt de bal in één keer door. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel. Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 11:3

79e minuut.
Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz speelt de bal door. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hristov is nu in balbezit. Telemann is nu in balbezit. Telemann geeft een hoge lob. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ... Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vivas passt de bal zonder na te denken. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Genchev kopt de bal weg. Millinkhoffer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Valencia 11:4

87e minuut.
Telemann passt de bal met de wreef. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berendei is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hristov kopt de bal weg. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 28%, Valencia 72%.
ФК Сатурн 2020 - Valencia 11:4