Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia ФК Сатурн 2020
Kill them All Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 47
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Gergishanov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kyuchukov de bal onder controle te krijgen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:1

13e minuut.
Yaglichev speelt de bal door. Genchev is nu in balbezit. Minovski geeft een hoge lob. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Watola geeft een lange en hoge pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei met een sublieme pass. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Baloomao bokst de bal weg.

19e minuut.
Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Gergishanov rent richting de bal. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Metev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Domingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandi probeert de bal met de borst te controleren. Bezinski rent richting de bal. Bezinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Metev onderschept slim de pass. Minovski verovert de bal door een tackle van achteren. Minovski speelt de bal door. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei schiet op doel. Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watola met een snelle inworp. Rareşoaica met een sublieme pass. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Minovski is nu in balbezit. Minovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kyuchukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:2

33e minuut.
Domnişoru speelt de bal door. Borislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rareşoaica krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Pilarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz speelt de bal door. Bezinski rent richting de bal. Berendei onderschept slim de pass. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao bokst de bal weg.

38e minuut.
Yaglichev geeft een lange en hoge pass. Bandi kopt de bal weg. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:3

40e minuut.
Gergishanov geeft de bal voor. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 57%, ФК Сатурн 2020 43%.
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:3

46e minuut.
Matov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Matov passt de bal zonder na te denken. Borislavov is nu in balbezit. Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica geeft een hoge lob. Lekkas maakt een snoekduik en kopt de bal. Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bezinski heeft problemen om de bal te vangen. Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pilarz speelt de bal door. Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica met een sublieme pass. Berendei rent richting de bal. Berendei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz met een sublieme pass. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:4

54e minuut.
Gergishanov speelt de bal door. Klungelig pakt Minovski de bal. Minovski passt de bal met de wreef. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Minovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minovski passt de bal met de wreef. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:5

62e minuut.
Danchev komt het veld opgelopen. Prahov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gergishanov geeft een hoge lob. Bezinski is nu in balbezit. Berendei onderschept slim de pass. Berendei draait met de bal, schiet en ... Baloomao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:6

64e minuut.
Genchev passt de bal zonder na te denken. Metev rent richting de bal. Minovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minovski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica met een sublieme pass. Kyuchukov onderschept slim de pass. Lekkas heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:7

73e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov passt de bal zonder na te denken. Micanski speelt de bal door. Borislavov is nu in balbezit. Borislavov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danchev is nu in balbezit. Danchev schiet op doel. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov geeft een lange en hoge pass. Rareşoaica speelt de bal door. Lekkas heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz rent richting de bal. Pilarz passt de bal in één keer door. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. Baloomao bokst de bal weg. Paal!

77e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Lekkas rent richting de bal. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:8

82e minuut.
Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz passt de bal in één keer door. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pilarz is nu in balbezit. Pilarz geeft een hoge lob. Daar is Kyuchukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bezinski rent richting de bal. Bezinski geeft de bal voor. Inworp. Minovski met een snelle inworp. Pilarz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Minovski probeert naar een medespeler te passen. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz passt de bal met de wreef. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Baloomao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 64%, ФК Сатурн 2020 36%.
Valencia - ФК Сатурн 2020 0:8