Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 Fast and furious
Best Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 18.6
outstanding Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić speelt de bal door. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Chakarov is nu in balbezit. Bichu rent richting de bal. Chakarov rent richting de bal. Bichu onderschept slim de pass. Bichu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domovchiev trapt de bal weg van het doel. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 1:0

9e minuut.
Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić speelt de bal door. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk schiet op doel. Konov bokst de bal weg. Daar is Domovchiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 2:0

15e minuut.
Pavlov rent richting de bal. Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vujačić geeft de bal voor. Bichu kopt de bal weg. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 3:0

25e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 4:0

27e minuut.
Chakarov is nu in balbezit. Walczuk speelt de bal door. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel. Domovchiev probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lakwa zal de hoekschop nemen. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ... Konov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 5:0

28e minuut.
Dekov met een sublieme pass. Klungelig pakt Avramov de bal. Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Bichu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vujačić probeert de bal met de borst te controleren. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Domovchiev probeert de bal aan de voet te houden. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 6:0

31e minuut.
Pavlov rent richting de bal. Bichu onderschept slim de pass. Bichu probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 7:0

33e minuut.
Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić met een sublieme pass. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Chakarov is nu in balbezit. Vujačić onderschept slim de pass. Vujačić passt de bal in één keer door. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 8:0

39e minuut.
Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa onderschept slim de pass. Lakwa met een sublieme pass. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 9:0

41e minuut.
Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić speelt de bal door. Manev rent richting de bal. Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ... Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 23%, Fast and furious 77%.
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 9:0

47e minuut.
Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domovchiev de bal. Arshinkov is nu in balbezit. Bichu verovert de bal door een tackle van achteren. Bichu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 10:0

49e minuut.
Klungelig pakt Bichu de bal. Pavlov verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lakwa kopt de bal weg. Walczuk heeft problemen om de bal te vangen. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Bichu is nu in balbezit. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 11:0

56e minuut.
Domovchiev geeft een hoge lob. Inworp. Vujačić met een snelle inworp. Walczuk geeft de bal voor. Pawelczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 12:0

58e minuut.
Arshinkov geeft de bal voor. Hvoynev kopt de bal weg. Vujačić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lakwa is nu in balbezit. Lakwa geeft een hoge lob. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Vujačić met een snelle inworp. Walczuk geeft een hoge lob. Bichu maakt een snoekduik en kopt de bal. Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 13:0

64e minuut.
Lakwa met de inworp. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 14:0

65e minuut.
Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk met een sublieme pass. Bichu rent richting de bal. Bichu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vujačić geeft de bal voor. Bichu is nu in balbezit. Klungelig pakt Bichu de bal. Bichu schiet op doel. Konov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 15:0

69e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Domovchiev rent richting de bal. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bichu is nu in balbezit. Bichu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 16:0

73e minuut.
Lakwa speelt de bal door. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu rent richting de bal. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Bichu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Domovchiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 17:0

75e minuut.
Walczuk speelt de bal door. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Vujačić met de inworp. Walczuk rent richting de bal. Walczuk passt de bal met de wreef. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chakarov is nu in balbezit. Chakarov geeft een lange en hoge pass. Walczuk kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Bichu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 18:0

82e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Vujačić rent richting de bal. Vujačić geeft een lange en hoge pass. Bichu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 19:0

85e minuut.
Domovchiev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kopa-Ostrowski de bal onder controle te krijgen. Walczuk geeft een lange en hoge pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 20:0

87e minuut.
Domovchiev is nu in balbezit. Domovchiev geeft de bal voor. Daar is Avramov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichu rent richting de bal. Bichu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bichu heeft problemen om de bal te vangen. Bichu passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 18%, Fast and furious 82%.
CSKA Sofia 2017 - Fast and furious 20:0