Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emo team FC Izkra
box Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Heerkes met een sublieme pass. Szabat probeert naar een medespeler te passen. Bikov is nu in balbezit. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 1:0

3e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt is nu in balbezit. Lolov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svanstedt raakt geblesseerd tijdens het duel. Heerkes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Cichocki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichocki geeft de bal voor. Heerkes kopt de bal weg. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 2:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichocki met een snelle inworp. Bikov rent richting de bal. Bikov geeft een hoge lob. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 3:0

11e minuut.
Klungelig pakt Vodenicharov de bal. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes passt de bal zonder na te denken. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cichocki geeft een hoge lob. Szabat is nu in balbezit. Szabat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Heerkes de bal. Heerkes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 4:0

19e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat geeft een hoge lob. Svanstedt springt en kopt de bal. Heerkes kan de bal niet met de borst controleren. Heerkes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Velikov rent richting de bal. Dvouletý bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov rent richting de bal. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev passt de bal in één keer door. Bikov met een sublieme pass. Svanstedt is nu in balbezit. Svanstedt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bikov is nu in balbezit. Bikov speelt de bal door. Svanstedt rent richting de bal. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Matev rent richting de bal. Dvouletý onderschept slim de pass. Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bikov heeft problemen om de bal te vangen. Svanstedt is nu in balbezit. Velikov onderschept slim de pass. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 28%, FC Izkra 72%.
emo team - FC Izkra 4:0

49e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvouletý verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov is nu in balbezit. Heerkes rent richting de bal. Heerkes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Svanstedt rent richting de bal. Kosov verovert de bal door een tackle van achteren. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 5:0

62e minuut.
Dvouletý verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov rent richting de bal. Bikov met een sublieme pass. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 6:0

68e minuut.
Heerkes passt de bal zonder na te denken. Bikov is nu in balbezit. Bikov met een sublieme pass. Cichocki is nu in balbezit. Cichocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Velikov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dvouletý de bal. Dvouletý speelt de bal door. Svanstedt rent richting de bal. Svanstedt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Svanstedt is nu in balbezit. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Heerkes is nu in balbezit. Heerkes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bikov met de inworp. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panchev geeft de bal voor. Cichocki heeft problemen om de bal te vangen. Cichocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bikov speelt de bal door. Dvouletý is nu in balbezit. Dvouletý met een sublieme pass. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 7:0

82e minuut.
Shikov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kabulov de bal. Svanstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanstedt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cichocki passt de bal met de wreef. Bikov is nu in balbezit. Bikov met een sublieme pass. Heerkes rent richting de bal. Heerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emo team - FC Izkra 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emo team 22%, FC Izkra 78%.
emo team - FC Izkra 8:0