Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA[2009] lisko2bg
4 4 2 NLND Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 17.5
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Chenev heeft problemen om de bal te vangen. Nedev verovert de bal door een tackle van achteren. Nedev speelt de bal door. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 1:0

4e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka passt de bal in één keer door. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 2:0

5e minuut.
Apostolov heeft problemen om de bal te vangen. Apostolov passt de bal zonder na te denken. Mundev is nu in balbezit. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 3:0

10e minuut.
Rusinov geeft een hoge lob. Chenev probeert de bal aan de voet te houden. Banov is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Chenev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal zonder na te denken. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev draait met de bal, schiet en ... Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nedev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nedev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusinov met de inworp. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Siripaka passt de bal met de wreef. Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. Rusinov met een sublieme pass. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 4:0

23e minuut.
Konov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov geeft een hoge lob. Chenev kopt de bal weg. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 5:0

24e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Krustev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vulchinovski de bal. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Emiliano rent richting de bal. Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 6:0

30e minuut.
Petelski probeert naar een medespeler te passen. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 7:0

31e minuut.
Krustev met een sublieme pass. Daar is Apostolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dunev speelt de bal door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano passt de bal met de wreef. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Ankov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Vulchinovski is nu in balbezit. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 8:0

42e minuut.
Siripaka passt de bal met de wreef. Petelski geeft de bal voor. Chenev rent richting de bal. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 19%, lisko2bg 81%.
CSKA[2009] - lisko2bg 8:0

48e minuut.
Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel. Klungelig pakt Mundev de bal. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal met de wreef. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 9:0

52e minuut.
Chenev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zlatinov ... Strafschop! Chenev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chenev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 10:0

55e minuut.
Shipkov rent richting de bal. Shipkov geeft een hoge lob. Rusinov speelt de bal door. Chenev is nu in balbezit. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dunev rent richting de bal. Dunev passt de bal zonder na te denken. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siripaka is nu in balbezit. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Paal!

62e minuut.
Rusinov controleert de bal met de borst. Rusinov geeft de bal voor. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 11:0

64e minuut.
Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov rent richting de bal. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov rent richting de bal. Rusinov haalt uit met een fantastische trap. Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev geeft een hoge lob. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Zlatinov de bal. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal met de wreef. Daar is Emiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Emiliano is nu in balbezit. Emiliano passt de bal zonder na te denken. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel. Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 12:0

77e minuut.
Emiliano met een sublieme pass. Chenev rent richting de bal. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev onderschept slim de pass. Chenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 13:0

78e minuut.
Chenev onderschept slim de pass. Chenev passt de bal met de wreef. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 14:0

81e minuut.
Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev geeft een hoge lob. Nedev is nu in balbezit. Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vulchinovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Siripaka passt de bal zonder na te denken. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal in één keer door. Dunev is nu in balbezit. Dunev schiet op doel. Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Konov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - lisko2bg 15:0

86e minuut.
Siripaka kopt de bal weg. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano probeert naar een medespeler te passen. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vulchinovski passt de bal zonder na te denken. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev geeft een hoge lob. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 11%, lisko2bg 89%.
CSKA[2009] - lisko2bg 15:0