Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisko2bg CSKA[2009]
Normal Tactiek 4 4 2 NLND
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Nedev geeft de bal voor. Inworp. Rusinov met een snelle inworp. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:1

5e minuut.
Chenev passt de bal met de wreef. Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal met de wreef. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Vulchinovski de bal. Ankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rusinov onderschept slim de pass. Rusinov met een sublieme pass. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nedev de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:2

12e minuut.
Chenev rent richting de bal. Chenev passt de bal met de wreef. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Konov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunev neemt de hoekschop. Chenev rent richting de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:3

17e minuut.
Daar is Vulchinovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev passt de bal zonder na te denken. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Ankov trapt de bal weg. Kaundjiev kopt de bal weg. Chenev rent richting de bal. Chenev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dunev probeert naar een medespeler te passen. Konov heeft problemen om de bal te vangen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. Ankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:4

22e minuut.
Shipkov geeft een hoge lob. Petelski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mundev de bal. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chenev is nu in balbezit. Chenev passt de bal in één keer door. Emiliano rent richting de bal. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Konov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:5

30e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev speelt de bal door. Emiliano rent richting de bal. Konov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dekov kan de bal niet met de borst controleren. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov met een sublieme pass. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:6

34e minuut.
Rusinov met een sublieme pass. Daar is Chenev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenev met een sublieme pass. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:7

37e minuut.
Rusinov met een sublieme pass. Dunev rent richting de bal. Dunev met een sublieme pass. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Ankov trapt de bal weg van het doel. Kaundjiev kopt de bal weg. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:8

40e minuut.
Rusinov geeft een lange en hoge pass. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev passt de bal met de wreef. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov speelt de bal door. Siripaka met een sublieme pass. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 81%, CSKA[2009] 19%.
lisko2bg - CSKA[2009] 0:8

47e minuut.
Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev passt de bal in één keer door. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ... Ankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel. Konov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Emiliano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enchev komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Doeltrap. Konov met een harde bal richting middenveld. Siripaka kopt de bal weg. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Siripaka geeft de bal voor. Daar is Konov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enchev is nu in balbezit. Enchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:9

52e minuut.
Rusinov passt de bal zonder na te denken. Dunev is nu in balbezit. Enchev rent richting de bal. Enchev haalt uit met een fantastische trap. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:10

57e minuut.
Daar is Mundev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siripaka rent richting de bal. Siripaka speelt de bal door. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chenev de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:11

62e minuut.
Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. Rusinov geeft de bal voor. Enchev is nu in balbezit. Enchev schiet op doel. Ankov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Kaundjiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Krustev rent richting de bal. Siripaka onderschept slim de pass. Siripaka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:12

70e minuut.
Banov met een sublieme pass. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski geeft een hoge lob. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka geeft een lange en hoge pass. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev haalt uit met een fantastische trap. Ankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulchinovski geeft een hoge lob. Dekov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chenev de bal. Chenev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Siripaka passt de bal zonder na te denken. Chenev is nu in balbezit. Chenev passt de bal zonder na te denken. Enchev rent richting de bal. Enchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:13

84e minuut.
Zlatinov passt de bal in één keer door. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden geeft een hoge lob. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Rusinov onderschept slim de pass. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Enchev heeft problemen om de bal te vangen. Enchev draait met de bal, schiet en ... Ankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisko2bg - CSKA[2009] 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisko2bg 79%, CSKA[2009] 21%.
lisko2bg - CSKA[2009] 0:14