Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia CSKA[2009]
Kill them All Tactiek 4 4 2 NLND
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten formidable
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


19e minuut.
Dunev passt de bal met de wreef. Siripaka rent richting de bal. Siripaka passt de bal in één keer door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emiliano rent richting de bal. Baloomao probeert naar een medespeler te passen. Siripaka kopt de bal weg. Klungelig pakt Chenev de bal. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 0:1

26e minuut.
Dunev passt de bal met de wreef. Chenev is nu in balbezit. Bezinski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bezinski krijgt een gele kaart. Chenev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chenev neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Baloomao met een sublieme pass. Kaundjiev kopt de bal weg. Emiliano controleert de bal met de borst. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 0:2

32e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 1:2

43e minuut.
Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Chenev probeert de bal met de borst te controleren. Kyuchukov is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Chenev draait met de bal, schiet en ... Baloomao bokst de bal weg.

43e minuut.
Genchev geeft een lange en hoge pass. Domnişoru kopt de bal weg. Daar is Kyuchukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 60%, CSKA[2009] 40%.
Valencia - CSKA[2009] 1:2

46e minuut.
Matov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dunev rent richting de bal. Dunev passt de bal met de wreef. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kyuchukov is nu in balbezit. Chenev onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Bezinski ... Strafschop! Bezinski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chenev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chenev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Baloomao bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Genchev rent richting de bal. MacPhadden onderschept slim de pass. MacPhadden geeft een lange en hoge pass. Emiliano kopt de bal weg. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Danchev komt het veld opgelopen. Prahov komt het veld opgelopen. Prahov met de inworp. Borislavov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Galieni de bal onder controle te krijgen. Genchev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valencia - CSKA[2009] 2:2

63e minuut.
Metev is nu in balbezit. Kaundjiev onderschept slim de pass. Rusinov met een sublieme pass. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Chenev passt de bal met de wreef. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
MacPhadden verovert de bal door een tackle van achteren. Kaundjiev met een sublieme pass. Klungelig pakt Rusinov de bal. Rusinov draait met de bal, schiet en ... Baloomao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 2:3

74e minuut.
MacPhadden speelt de bal door. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov passt de bal in één keer door. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaundjiev rent richting de bal. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 2:4

79e minuut.
Kaundjiev met een snelle inworp. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Chenev is nu in balbezit. Chenev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baloomao met een harde bal richting middenveld. Siripaka kopt de bal weg. Rusinov met een sublieme pass. Chenev is nu in balbezit. Chenev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 2:5

81e minuut.
Siripaka rent richting de bal. Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Baloomao speelt de bal door. Dunev met een sublieme pass. Nedyalkov rent richting de bal. Emiliano onderschept slim de pass. Emiliano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ... Baloomao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - CSKA[2009] 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 67%, CSKA[2009] 33%.
Valencia - CSKA[2009] 2:6