Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA[2009] Valencia
4 4 2 NLND Tactiek Kill them All
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 41.9
formidable Schieten good
good Passen solid
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Siripaka verovert de bal door een tackle van achteren. Siripaka speelt de bal door. Kaundjiev met een sublieme pass. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Teterko rent richting de bal. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski passt de bal met de wreef. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Borislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko begaat een overtreding. Borislavov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domnişoru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borislavov kopt de bal weg. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA[2009] - Valencia 0:1

43e minuut.
Siripaka passt de bal met de wreef. Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal in één keer door. Chenev rent richting de bal. Chenev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 41%, Valencia 59%.
CSKA[2009] - Valencia 0:1

46e minuut.
Matov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Petelski geeft de bal voor. Baloomao probeert naar een medespeler te passen. Rusinov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chenev de bal onder controle te krijgen. Chenev schiet op doel. Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baloomao met een sublieme pass. Siripaka kopt de bal weg. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Baloomao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Doeltrap. Danchev komt het veld opgelopen. Prahov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Borislavov passt de bal met de wreef. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov passt de bal zonder na te denken. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Rusinov rent richting de bal. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siripaka passt de bal in één keer door. Daar is Chenev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Emiliano kan de bal niet met de borst controleren. Kyuchukov rent richting de bal. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Siripaka probeert naar een medespeler te passen. Emiliano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedyalkov. Nedyalkov krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Teterko rent richting de bal. Teterko geeft de bal voor. Emiliano rent richting de bal. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano schiet op doel. Baloomao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
MacPhadden geeft een hoge lob. Emiliano kopt de bal weg. Bezinski probeert de bal met de borst te controleren. Chenev is nu in balbezit. Chenev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bezinski verovert de bal door een tackle van achteren. Bezinski geeft de bal voor. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Chenev rent richting de bal. Chenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA[2009] 25%, Valencia 75%.
CSKA[2009] - Valencia 0:1